• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Rostskyddsfärg och primer till stål, järn, plåt och metall.

Rostskyddsprodukter för permanent skydd mot korrosion. Rostskyddsfärgerna på sprayburk är mycket effektiva vid målning av objekt med mycket profiler, fogar, hörn och svåråtkomliga ytor. Sprayfärgerna ger ett permanent skydd mot korrosion och kan användas på alla sorters stål-, järn- och metallytor. Rostskyddsfärg på sprayflaska är enkelt att applicera och man får en jämn yta utan rinningar eller ojämnheter. 

Isotrol Grund finns som transparent eller svart och används som primer på stål-, järn och plåtytor. Isotrol är baserad på alkydolja och vegetabiliska oljor och har mycket goda penetrationsegenskaper. Sprayfärgen kan appliceras på redan rostutsatta ytor och förhindrar vidare rostutveckling. 

Rapidfiller Metallprimer är en etsprimer som främst används på stål, aluminium, galvat, järn och metall men kan även användas som primer på plat och glasfiberförstärkt plast. Metallprimern etsar sig fast i underlaget och fyller ut ojämnheter och repor. Beständigheten mot fukt, kemikalier, syror och lösningsmedel är mycket god.

Rostux 3-in1 Metallfärg är en polyesterbaserad rostskyddsfärg som fungerar som primer, filler och slutstrykningsfärg i ett. Rostux är framtegen för tung industri, lantbruk och byggindustri och ger ett permanent skydd mot korrosion, kemikalier, UV-ljus, fukt, lösningsmedel och mekanisk nötning. Färgen används till målning av broar, räcken, balkar, grindar, grävskopor, maskiner, motorrum, båtdelar, garageportar, dörrar, elskåp, muttrar och liknande ytor.

Zinkprimer och Zinkspray används som kallgalv på framförallt järn, gjutjärn och galvaniserade ytor. Zinkprimern består av 99% ren zink vilket ger produkten utmärkta rostskyddande egenskaper och beständighet mot temperaturer upp till 500°C.

Silikonspray används som smörjmedel och ytskydd på stål, plast, metall, läder och järn. Silikonspray används inte som primer utan som beläggning på ytan för att förhindra fuktangrepp, smutsansamling, gnissel och för att minska friktion. Silikonspray skyddar exempelvis verktyg och maskiner från tjära, olja, asfalt och fett. 

Hålrumsvax används som rostskydd i hålrum på fordon. Hålrumsvaxet sprayas in i ytor som annars är svåra att behandla med färg. Vaxet håller sig flexibelt och motstår krackelering och flagning.