• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-50 (84)1 2 Sista 100 per sida

Rep och snöre av slitstarka och hållbara material.

Rep och snöre har flera användningsområden inom bygg, industri, hantverk, segling, jordbruk, sjöfart och hobby/pyssel. Vi har ett stort utbud av snöre och tågvirke av högkvalitativa material. De flesta av våra rep och snören är Svensk- eller Tysktillverkade vilket borgar för en lång hållbarhet och hög prestanda. Vi har även ett stort utbud av beslag till trappräcke eller ledgång av rep. Repbeslagen används även till avspärrningar och inhägnader, repbeslagen finns i mässing, krom eller matt krom. Beslagens legeringar håller utmärkt för utomhusbruk och kräver minimalt med underhåll. 

Rep & Tågvirke finns i flera olika färger, dimensioner, material och tillverkningstekniker. Vi har både slaget tågvirke och flätade rep. Våra rep används inom bygg och industri som dragrep och surrningsrep, inom segling till skot, fall, suggor, uthal, förtöjning och ankring, inom jordbruk som utgödslingslina och surrningar och till trappräcken, avspärrningar, staket, inhägnader, möbeltapetsering, dragrep, gungor, torkställningar, hundkoppel, grimskaft och mycket mer. Repen finns i flera olika färger, dimensioner, material och längder.

Snöre används till makramé, vävning, textilarbeten, sjömansarbeten, knopar, möbeltapetsering, surrningar, paketinslagning, upphängningar, pyssel och diverse hobbyarbeten. Våra bomullssnören är Svensktillverkade av finaste bomullsgarner. Till storsäljarna tillhör våra fina hampasnören och tjärade hampasnören samt seaminggarnerna. Produkterna är tillverkade av material som är sköna att hantera och lättarbetade.

Förtöjning & Ankringsrep här har vi specialtillverkade produkter för ankring och förtöjning av fritidsbåtar. Dessa rep levereras färdiga med splitsad ögla, kaus eller hake. Förtöjningstamparna är tillverkade för boj- och bryggförtöjning och är av material som har hög slitstyrka, vädertålighet, fuktbeständighet och förmåga att absorbera kraftiga ryck och drag. Förtöjningstrossarna finns även att köpa med metallfjäder eller gummifjäder som är bra till utsätta lägen. Här säljer vi också färdiga fenderlinor.

Repbeslag används primärt för att göra inhägnader, trappräcken, avspärringar eller ledstänger av rep. Vi har repbeslag med legering av mässing, krom, mattkrom eller antikkrom. Med dessa beslag gör man snygga repräcken och repstaket. Produkterna är utvecklade för att användas både inom- och utomhus.

Ågerrätt gäller ej på specialbeställda varor. Rep och tågvirke är den enda kategorin som vi inte tar emot i retur. När du lägger en order på specialbeställda mått samtycker du till att vi skär till dina varor speciellt för dig och att ångerrätten upphör därmed att gälla.