• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Snygga räckesbeslag av mässing, krom och mattkrom.

Repbeslagen används för att göra snygga trappräcken, inhägningar, avspärrningar och ledstänger av rep. Räckesbeslagen finns i mässing samt kromad- och mattkromad mässing. Räckesbeslagen skapar en snygg exklusiv känsla och kan användas både inom- och utomhus. Mässing är en legering som har god beständighet mot korrosion och har en lång livslängd vid applikationer utomhus. 

Till avslut av trappräcket eller ledstången av rep har man ett ändbeslag med knopp, ring eller pistolhake. Repet skruvast fast i ändbeslaget och man får ett snyggt avslut som hänger snyggt. Använder man ett ändbeslag med pistolhake kan man seriekoppla repräcket eller använda det till avspärrningar där man behöver öppna och stänga exempelvis en ingång.

Räckeshållarna skruvast fast i stolpen är där repräcket skall monteras och ger stabilitet och replinan dess karaktär. Repet skruvas fast i räckeshållaren för att fixera repet och säkerställa att repräckets form bibehålls. Skall repet fästas i väggen använder man en fästögla som avslut.