Rep och repbeslag till trappräcken och inhägnader.

Vi har alla typer av beslag man behöver för att skapa ett snyggt trappräcke eller ledgång av rep. Repbeslagen används även till avspärrningar och inhägnader och ger en snygg exklusiv känsla. Repbeslagen finns i mässing, krom eller matt krom. Beslagens legeringar håller utmärkt för utomhusbruk och kräver minimalt med underhåll. 

Till repbeslagen har vi flera typer av rep. Valet av rep eller tågvirke beror på applikationen och vilken känsla man önskar. Inomhus ger ett hamparep en mycket fin karaktär och är härligt att hålla i. Hamaprep har dock begränsad livslängd utomhus och där väljer man med fördel något syntetiskt rep eller manilarep som har en bättre rötbeständighet. Vi har rep i flera olika dimensioner och förutom till repräcken använder man tågvirke till exempelvis förtöjningar, rigg, hissanorningar, dekorationer och lister.

OBS! Både våra syntetiska och naturliga rep och snören kan variera aningen i storlek. Rep är tvinnade eller flätade fibrer och man kan därför inte garantera att ett rep med 30mm i diameter mäter exakt 30mm längs hela repet. Skall man göra ett trappräcke av rep rekommenderar vi därför att man använder en repdiameter som är 2-4mm mindre än repbeslagen.

Ågerrätt gäller ej på specialbeställda varor. Rep och tågvirke är den enda kategorin som vi inte tar emot i retur. När du lägger en order på specialbeställda mått samtycker du till att vi skär till dina varor specellt för dig och att ångerrätten upphör därmed att gälla.