• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Spraylim från 3M Scotch Weld för snabba och starka fogar.

Spraylimmerna från 3M är högpresterande produkter som kan sammanfoga nästan alla sorters material. Med spraylim får man en utmärkt precision och kan snabbt limma stora ytor. Limmerna klarar av att sammanfoga allt från ABS och polystyren till trä och metall. Produkterna används inom allt ifrån hobby till industri och ger långvariga och starka fogar.

Fördelarna med spraylim är många. De kräver minimalt med utrustning och man slipper i regel förarbete med primers. Sprayburkarna tar minimalt med plats på arbetsplatsen och har en lång livslängd. De flesta spraylimmer från 3M har ett kontrollerat spraymönster för att minimera översprayning och rengöring. 

Spraylim 90 Starklim/Kontaktlim: Det perfekta limmet för feta och hårda plaster. Mycket god vidhäftning till akryl, polyester, plastfilm, polyeten, polypropen, PVC, nylon, polyuretanskum, hård vinyl, aluminium, metall, trä, stål, glas, keramik. Spraylim 90 kan i många fall ersätta ett konventionellt penselbart kontaktlim.

Spraylim 80 Gummi- och vinyllim: Specialutvecklat kontaktlim för sammanfogning av de flesta typer av gummi (ej EPDM) samt vinyl och läder. Fäster gummi och vinyl mot de flesta laminat, trä, metall och plastmaterial. Även till ABS, polystyren och polyester. Spraylim 80 är det starkaste limmet i Scotch Weld serien.

Spraylim 77 Isoleringslim: Framteget till monterbyggande och möbelproduktion. Limmar isoleringsmaterial mot textil och plastfolie. Utmärkt till expanderad polystyren (cellplast/frigolit), polyuretanskum, vinyl och andra lättviktsmaterial.

Spraylim 74 Skumplastlim: Lämplig till montering av skumplast inom möbelindustri. Limmar t.ex. glasfiberisolering, polyuretanskum, tyg, filt och flera andra material mot trä, metall och plast. Spraylim 74 är mycket populärt inom bilindustri och tillverkningsindustri för att limma tyg, isoleringsmaterial, skum, mattor och lister.

PhotoMount: är ett specialutvecklat spraylim till papper, kartong och foto. Limmet är transparent och har en mycket god UV-beständighet. Med Photo Mount kan man vara säker på att fotot eller pappret sitter kvar i albumet eller vid arkivering.

ReMount: Är ett icke-permanent/flyttbart spraylim. ReMount ger en tejpliknande fog som kan flyttas om och om igen. Limmet används vid exempelvis projektplanering, schabloner, temporär fastsättning och utsmyckning, temporära utställningar och mässmontrar. ReMount är även utmärkt vid måleriarbeten för att sätta fast maskeringspapper och maskeringsfilm på ytor som ska skyddas. 

Display Mount: Är ett starkt permanent spraylim för sammanfogning av foton, affischer, bilder och flera andra material. DisplayMount ger en direkt vidhäftning och styrkeuppbyggnad. Idealisk för den som jobbar med 3-D modeller, fotomontage, illustrationer, teater och scrapbooking.

SprayMount: Är utvecklat specifikt för kreativa konstnärer, designers och mässbyggare. Spray Mount är flyttbart i upp till 12-timmar från sammanfogning vilket gör att man kan använda det som både permanent och temporärt lim. När limmet väl har torkat ger den en stark och säker fog och inte blir skör över tid. Spraylimmet är optimalt till mock-ups, foton och illustrationer, schabloner, alla sorters lättviktsmaterial, limma tyg på paneler och mycket mer.