Dammfri slipning med Mirka Ceros Rondellslipmaskin

Med Mirka Ceros slipar man dammfritt, tyst, ergonomiskt och effektivt. Ceros har en effektiv borstlös 350W motor som har en mycket god hållbarhet och prestanda. Eftersom slipmaskinen är elektrisk kan man använda den överallt där det finns ett eluttag, även på avsides platser eller där utrymmet är begränsat. 

Ceros har en optimerad ergonomisk design vilket underlättar användandet för de som slipar frekvent i yrket. Handtaget är skönt att hålla och vibrationerna låga. Den extremt pålitliga och hermetiskt slutna motorn är tillräckligt kraftfull för att behålla en konstant hastighet även under belastning. Ceros är en maskin som passar hantverkare och gör-det-självare som ställer höga krav på användarvänlighet och prestanda.

Slipmaskinen finns i tre olika storlekar och med 2,5mm eller 5mm oscillering. Vi rekommenderar att man köper en maskin med 5,0mm oscillering om man inte specifikt vet vilken maskin man ska ha. Ju högre oscillering en maskin har desto högre avverkning och kraftigare sliprepor blir det. 5,0mm oscillering kan användas till de flesta sliparbeten.