PaintPro.se störst på tejp, slip, färg, lim och förbrukningsartiklar till industri, bygg och måleri.

24/9 - 3M Diamond Grade Konturmarkeringstejp. Vi utökar sortimentet av reflekterande markeringstejper till fordonsindustrin. Konturmarkeringstejp 957 används på kapellsidorna. På nya kapell är det en 3-årsgaranti vid korrekt montering. Reflextejpen är högreflekterande och behåller sin reflektionsförmåga även under tuffa förhållanden.

12/9 - Självlysande Reflextejp. 3M Diamond Grade 921 är det senaste tillskottet i vår serie med reflekterande folie. Reflextejperna från 3M är utvecklade för att monteras på lastbilar och släpvagnar för att öka synligheten i både mörker och dagsljus. Diamond Grade 921 är till skillnad från 983-serien självlysande vilket ger en extra bra synlighet. Konturtejpen används även på exempelvis arbetsbodar och skylar eller på andra ställen där man vill öka synligheten.

28/8 - Linoljefärg från Ottosson. Nu har vi kompletterat Bifrost inomhusfärger med traditionellt tillverkad linoljefärg från Ottosson Färgmakeri. Ottosson tillverkar linoljefärg med svenskpressad kokt linolja och naturliga färgpigment. Linoljefärgen används främst till målning av träfasad, snickerier, fönster, trägolv och möbler men kan även användas till putsfasad och tegel. Färgerna finns i ett 40-tal vackra kulörer och är lätta att bryta för att ta fram egna nyanser. 

12/-6 - Flera nya epoxiprodukter

Vi utökar vårt sortiment med tvåkomponent epoxiprodukter. Nils Malmgren AB är ledande i sverige på tillverkning av epoxiprodukter. Vi saluför sedan tidigare deras välkända epoxifärg NM Golv 50 och deras betongfärg NM Golv 20. Nu utökar vi sortimentet med två epoxiprimers, 560A och BP50 Super. Grunderingarna används som grund före målning med en- eller tvåkomponent golvfärg, som grund före målning med NM Väggfärg, eller som grund för uppbyggnad av portät tankbeläggning. Grundfärgerna används också som ytförstärkare och dammbindare. 

10/6 - Rostskyddsfärg

Vi kompletterar vårt sortiment med rostskyddsfärger med NM Stålprimer 270. Stålprimern är en tvåkomponent lösningsmedelshaltig epoxiprimer utvecklad för korrosionsskydd på stålytor. Färgen har en mycket god vidhäftning på stål och ger ett skydd på upp till 50-år eller mer. Epoxiprimern används exempelvis till rostskyddsmålning av broar, balkar, maskiner och stålkonstruktioner. Färgen läggs i två skikt och kan topplackeras med epoxifärg eller Isotrol Grund eller Isoguard rostskyddsfärger. Ni hittar färgen bland våra rostskyddsfärger.

6/6 - Linoljefärg för inomhusmålning

Ni har nu utökat sortimentet med Bifrost linoljefärger. Bifrost är en matt linoljeemulsionsfärg framtagen till måleriarbeten inomhus. Bifrost har flera egenskaper som gör den trevlig att måla med: den torkar snabbt, är helmatt, miljövänlig, mycket dryg och slitstark. Bifrost är en inomhusfärg som fäster mycket bra på tidigare målade ytor, spackel, gipsskivor, tapet, trä, metall, glasfiberväv och flera plaster. Färgen är miljövänlig och innehåller inga plaster, mjukgörare, nanopartiklar eller lösningsmedel. Vi har ett trettiotal vackra kulörer som passar till målning av vägg, trägolv, snickerier m.m. Ni hittar Bifrost linoljefärger här

15/5 - Dubbelhäftande VHB Tejp

Vi utökar vårt tejpsortiment med en ny dubbelhäftande tejp från 3M. Monteringstejp 5952 är en VHB tejp som används till sammanfogning av krävande applikationer. Tejpen har ett kraftigt hugg och ger en mycket stark permanent fog. VHB tejperna används för sammanfogning inom tillverkningsindustri och fäster mycket bra på feta- och hårda plaster

10/4 - Båtfärg & Bottenfärg

Lagom till årets båtsäsong kompletterar vi färgsortimentet med bottenfärg, grundfärg, lackfärg och täckfärg för båten. Slitstarka och hållbara produkter som säkerställer att båten ser snygg ut och är frin från beväxtning. Bottenfärgen är enbart till för båtar på västkusten ner till Trelleborg. Håll koll på vårt sortiment av båtfärg för det kommer tillkomma en hel del uppdateringar och nyheter. 

1/4 - Specialverktyg för måleri.

Vi har uppdaterat måleriverktygssidan med flera smarta rollerprodukter och penslar. För att lättare sparmåla längs takkanter, lister och i hörn har vi tagit in flera produkter som underlättar vid precisionsmålning. Målardynorna har en slät filtväv som ger en mycket slät finish. Med dessa hjälpmedel får man en knivskarp färgkant mot kanter. Vi har även tagit in lite nya penslar med syntetborst. Penslar för yrkesmålare och konsument.

23/2 - Sprayfärg & Underhållsspray

Vi har nu kompletterat sortimentet med sprayfärger och underhållsprodukter. Sortimentet innehåller de vanligaste förekommande vita, gråa, svarta, röda, blå, gula och gröna kulörerna. Sprayfärgerna har till skillnad från enklare sprayfärger en mycket bättre täckförmåga, slitstyrka och vidhäftningsgrad vilket gör att man kan använda färgen på objekt både inom och utomhus. 

En del av sortimentet består av dekorativa sprayfärger. Guldfärg, kopparfärg och kromfärg (silverspray) har en metallisk effekt vilket ger färgen dess karaktär och skimmer. Färgerna används för att måla t.ex. tavelramar, telefonskal, inredninsdetaljer m.m. Vi har även en dekorspray med 3D effekt, perfekt för att spraymåla exempelvis bowlingklot eller pyssel. 

Man kan komplettera sprayfärgerna med olika typer av primers och klarlacker. Topplackar man den spraymålade ytan med en klarlack får man en högre glans och bättre väder och nötningsbeständighet. Extra bra om det målade objektet skall vara utomhus. Önskar man en extra god vidhäftning och beständighet grundmålar man med fördel ytan med några av våra grundfärger. Speciellt viktigt är det att man grundmålar vissa typer av plaster för att säkerställa god vidhäftning. 

Utöver sprayfärgerna har vi ett sortiment av zinksprayer och aluminiumsprayer. Dessa produkter används för att skapa ett permanent skydd mot rost, lösningsmedel, syror, värme och alkalier. Aluminiumsprayen tål temperaturer på upp till 800°C och används exempelvis på avgasrör eller plåtar som utsätts för extrem hetta. 

19/2 -Kategoriförändring

Vi har gjort en större förändring i organisationen för hemsidan. Kategori måleriverktyg har integrerats med kategori verktyg. Produkterna finns med andra ord kvar men ligger under en annan kategori. Detta för att ge en bättre överblick över hela sortimentet. Vi arbetar för närvarande på en "tips & råd" sida där vi i mer detaljerat beskriver hur man använder sig av de verktyg och produkter vi saluför.

4/2 - Säkerhetsdatablad

Vi har nu lagt till säkerhetsdatablad och byggvarudeklarationer för de produkter som kan tänkas behöva det. Alla våra limmer, spraylimmer, rengöringsmedel, lacker och oljor har nu säkerhetsdatablad. Har ni ytterligare frågor eller saknar datablad för någon produkt är ni välkomna att höra av er. 

2/2 - Sänkning av fraktkostnaden!

Vi har beslutat att sänka fraktkostnaden från 79kr till 59kr exklusive moms! För frakt med direktleverans sänker vi kostnaden från 179kr till 139kr exklusive moms. Samtidigt inför vi en administrativ kostnad för ordrar som faktureras med Klarna Konto eller Klarna faktura. Småorderavgiften uppgår till 19kr exklusive moms vilket är den faktiska kostnaden för oss vid betalningar genom Klarna. Avgiften vid betalning med Klarna gäller på alla ordrar understigande 150kr exklusive moms, därefter debiterar vi ingen extra kostnad. Vid direktbetalning med betalkort utgår det ingen avgift!

Vi gör detta gör att kunna erbjuda lägre fraktkostnader till alla kunder. 

1/2 -Uppdatering av slipverktyg och slipmaskiner!

Flera nya slipmaskiner har tillkommit i sortimentet. Vi erbjuder nu bl.a. Mirkas excenterslipar i paketpris med dammsugare och dammsugarslangar. Skall du köpa in en helt ny maskin sparar du mycket pengar på att köpa maskinpaketen jämfört med att köpa vadera produkt separat. Maskinpaketen finns med elslipmaskin Deros 150mm samt med den pneumatiska slipmaskinen PROS 150mm. 

Vi har även fått in nya slipklossar / slipstöd. Två olika storlekar på plattan, 70 x 125mm och 115 x 230mm. Slipklossarna kan kopplas till dammsugare för en dammfri arbetsmiljö. Handslipstöden har "hålade" kardborreplattor utvecklade för slipning med Mirkas nätslipprodukter (Abralon m.m.). Perfekt vid slipning av spackel på vägg eller till karosser. 

26/1 - Tillskott av rep och snören

Vi har nu kompletterat vårt sortiment av tågvirke och rep med Manilarep. Manilarepet är tillverkat av grova naturfiber vilket gör den mycket sträv att hålla i. Repet lämpar sig inte som trappräckesrep men passar mycket bra som rep till staket, altan eller till bryggan. Manilafibrets har jämfört med Hampa mycket god rötbeständighet och kan med fördel användas utomhus. 

Vi har även tagit fram ett sortiment av snöre. Vi erbjuder nu både ofärgade och färgade bomullssnören och hampasnören. Snören har flera användningsområden bl.a. till sjömansarbeten, makramé, dekorationer, pyssel, upphäningar och mycket mer. 

28/10

Utökning av repsortimentet

hamparep naturligt tågvirke


Vi har utökat sortimentet av rep med en serie 3-slagna hamparep. Repen finns med diameter från 4mm upp till 18mm. Dimensionen är för liten för repräcken men är utmärkta till exempelvis dekorationer, lister, tavelramar, buntning, till hiss- och lyftanordningar inomhus och som tvättlina. Den naturliga hampan är mycket skön att arbeta med och skapar en naturlig karaktär i rummet. Vi har även utökat sortimentet av syntetiska rep med flera mindre dimensioner. 


26/10 
Nyhet -Honeywell ICOM Skyddsglasögon med öronsnäcka

Honeywell icom skyddsglasögon med kommunikation


Honeywell ICOM är ett nytt unikt hörselskydd, ögonskydd och bullerskydd i ett. Med ICOM kan du tala i telefon via skyddsglasögonen. Med Bluetoothteknologi kan du kommunicera på arbetsplatsen eller lyssna på musik via din telefon. Glasögonen har en batteritid på 4-8 timmar. Ni hittar dem HÄR!

11/10-2015 - Ny Silvertejp

Silvertejp från 3M


I dagarna fick vi in en ny silvertejp till sortimentet. 1909 är en extra stark vävtejp med kraftig rygg och ett starkt, vattenfast gummihäftämne. Ryggmaterialet är en polyetenbehandlad väv som är hela 0,28mm tjock. Detta ger en mycket stark tejp som tål fukt och kan sitta utomhus länge utan att släppa från underlaget. Silvertejpen är utmärkt till maskering på grova ytor som tegel, betong, trä och puts. Tejpens kraftiga vidhäftning gör den också lämplig till buntning av kablar, förstärkning av kartong, sammanfogning av byggplast och golvskyddspapp samt till tätning av rör. Alla 3M's vävtejper är mycket lättavrullade och går att riva av för hand. Ni hittar 1909 HÄR!

7/10 - 2015

Håll dina arbetande händer varma i vinter med våra extra långa arbetshandskar tillverkade av getskinn. Passar perfekt för dig som arbetar med tung industri och behöver skydda ditt viktigaste verktyg, händerna, från både kyla och andra skador.

Produkten kostar 259kr och genom att trycka HÄR kan du läsa mer om varan.

6/10-2015

Vi har nu installerat Klarnas betallösningar i kassan. Nu kan ni som privatperson eller företag handla på faktura från Klarna samt dela upp betalningarna i upp till 24 månader!

5/10-2015

Är det dags att måla om? Ta då hjälp av vår värmetåliga maskeringstejp extra sensetive för endast 79,90 och få ett perfekt resultat. Säg hejdå till ojämna linjer och välkomna nymålade väggar med skarpa färgkanter och tejp som lätt lossnar på ömtåliga ytor.

För mer information om produkten tryck HÄR

18/9-2015

Välkomna till PaintPro.se! Nu drar vi igång internetbutiken med Sveriges bredaste och bästa utbud av färg, lack, tjära, maskeringstejp, gaffatejp, slipmaskiner m.m. Allt ni behöver för att få ett snyggare hem.

Är du företagare kommer ni kunna betala mot faktura efter godkänd kreditkontroll eller med Visa / Mastercard. Privatpersoner kommer kunna handla med Visakort eller Mastercard. Inom kort kommer vi även erbjuda Klarnas betallösningar.