• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

225 mm sliprondeller till tak- och väggslipmaskiner.

225mm sliprondeller används uteslutande vid slipning med tak- och väggslipmaskiner "Giraffer". Sliprondellerna från Mirka och 3M passar de flesta slipmaskiner på marknaden som exempelvis Mirka, Flex, Festool m.fl. Sliprondellerna har en hålbild som passar alla underlagsplattor och ger ett optimerat dammutsug för bästa möjliga arbetsmiljö. Med en 225mm sliprondell slipar man snabbt stora ytor vilket är ett måste för alla yrkesmålare.

Mirka Abranet är ett modernt slippapper som har en nätkonstruktion med 1000-tals hål. Abranet passar på alla sorters underlagsplattor och maskiner. Slipar man med Abranet får man en överlägsen prestanda, jämn och fin repbildning och ett slippapper som håller längre. Utmärkt till slipning av spackel, gipsskivor, trä, färg och lack.

3M 255P med 3M Hookit fäste som passar alla underlagsplattor på marknaden. 255P är utvecklad för yrkesmålare som kräver hög avverkning och perfekt finish. Slippappret är ytbehandlat för att motverka igensättning vilket ger en lång hållbarhet och jämn avverkning. 

Mirka Gold är ett slippapper med hög prestanda till ett lågt pris. Gold har slipmineraler av aluminiumoxid och ett latexbestruket papper för optimal aggressivitet och hållbarhet. Helplastbindningen gör att man får en jämn slipning och ett snyggt repmönster.