• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-50 (229)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Tejp från 3M. Maskeringstejp, tätningstejp, reflextejp, halkskyddstejp, vävtejp till industri, marin, bygg och måleri.

maskeringstejp-scotch-blue

PaintPro erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av tejp till måleri, industri, bygg och fordonsindustri. Tejpprodukterna från 3M håller de högra kraven man ställer inom industri och hantverk för att underlätta och effektivisera arbetsprocesserna.

Vi lagerhåller ett mycket stort sortiment av traditionell maskeringstejp, vävtejp och silvertejp. Vi har dubbelhäftande tejp, mattejp och kardborreband för montering av mattor, väggpaneler, sittdynor, tavlor och skyltmaterial. Våra ålderbeständiga byggfolietejper och tätningstejper är favoriter för att täta, skarva och reparera fönster, rör och ventilationsrör inom bygg och industri. Vi har ett brett sortiment av specialtejper som t.ex. reflextejp, halkskyddstejp, vulktejp, aluminiumtejp, gängtejp, glasreparationstejp och bandningstejp. Ni hittar mer information om respektive produkt och produktkategori i menyn. 

De flesta av våra tejper kommer från 3M som har flera kända tejpvarumärken. Temflex, Scotch Blue, Scotch, Command, VHB, Diamond, Dual Lock är alla exempel på varumärken från 3M. Köper man en 3M tejp kan man vara säker på att man får en tejp som är lättanvänd, hållbar och av högsta kvalitet.