• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Återförsäljare av 3M-tejp. Specialtejper för industri och bygg.

På denna kategorisida har vi samlat tejp som används till speciella applikationer och behov. Tejpprodukterna används inom olika områden inom industri, bygg och hantverk och har speciella egenskaper för olika uppgifter och behov. 3M är med sin spetskompetens inom limteknologi världsledande på tejp och självhäftande produkter. Med sin innovationskraft har de skapat tejpvarumärken som Scotch, Scotch Blue, Temflex, Diamond Grade, Safety Walk, VHB och Command.

Diamond Grade reflextejp är en högreflekterande mikroprismatisk markeringstejp som är utvecklad för att öka synligheten på fordonssidorna. Tejpen är uppbyggd av prismatiska linser som är formade i ett transparent bindmedel av syntetiskt harts, det reflekterande materialet sitter på en stark rygg med tryckkänsligt häftämne. Tejpen har en förväntad livslängd på upp till 8-år och uppfyller kraven i ECE 104. 3M Diamond Grade används till markering av fordonssidor, skyltar, arbetsbodar, truckar, containers och andra rigida sidor. Diamond Grade reflextejper finns även med fluorescerande beläggning och som segmenterad tejp för lastbilskapell.

Aluminiumtejp 1436 har ett kraftigt häftämne för säker och hållbar fastsättning. Aluminiumtejp har ett brett användningsområde inom industri och bygg och används till exempelvis försegling, förslutning, förstärkning av glas, fuktspärr, ljus- och värmereflektion och tätning. Tejpen är flamskyddsklassad enligt DIN 4102B1.

Målarremsa CP50 används till spackling av skarvar på gipsskivor. CP50 är en skarvremsa av cellulosapolyester och är mycket formstabil. Målarremsan tål rörelser i alla riktningar. 

Spackelremsa av papper används vid spackling av skarvar mellan t.ex. gipsskivor. Pappersremsan ger fogen en hög styrka och motverkar sprickbildning.

Glasfiberremsa används vid spackling av skarvar mellan gipsskivor och till förstärkning och spackling av skador i väggar. Glasfiberremsan är självhäftande vilket underlättar spacklingsarbetete. Målarremsan är korsarmerad vilket ger fogen styrka i alla riktningar.