Målarollers för alla typer av färger och underlag.

Rollers används för att snabbt täcka stora ytor med färg. Rollern har idag ersatt målarpenseln vid många måleriarbeten på grund av dess effektivitet och mångsidighet. Utbudet av rollers är mycket stort och det finns rollermaterial för alla typer av underlag och färger. 

Det finns fyra olika typer av rollers: miniroller/elementroller, midiroller, maxiroller och stickroller. Det som skiljer de olika målarrullarna åt är dess diameter och fästanordning. Elementrollers och midirollers används tillsammans med elementbyglar/minibyglar. Dessa byglar har en tråddiameter på 6mm vilket passar den typen av rollers. Skillnaden på mini- och midirollers är valsdiametern. Midirollern har en större diameter vilket gör att den håller mer färg. Maxirollers och stickrollers används för att måla stora ytor som golv, tak, vägg och fasad. Maxirollern är svetsad fast på ett rör och används tillsammans med en maxibygel. Stickrollern har gavlar på sidan och en fästanordning i rollern och används tillsammans med en stickbygel. 

Förutom konventionella rollers har vi ett stort utbud med specialrollers för olika ändamål. Specialrullarna är utvecklade för att snabbare och med bättre precision måla vissa typer av ytor och underlag. "Sparrollers" är ett mycket bra hjälpmedel för att måla hörn och längs tak-, vägg- och golvövergångar.