• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

MFT-bord, tapetbord och arbetsbänkar för hantverkare.

Här har vi samlat MFT-bord, arbetsbänkar, tapetbord och smarta hjälpmedel för hantverkare. Produkter utvecklade för att hjälpa och underlätta för snickare, plattsättare och målare i sitt dagliga arbete. Våra MFT-bord och bänkskivor är svensktillverkade kvalitetsprodukter utvecklade för användning med Festool-maskiner. MFT-borden finns även att köpa som enbart bänkskiva för Centipede pop-up. Hålen är 20mm i diameter med CC 96mm. Tapetborden från Laggo är klassiker inom yrkesmåleri och har en gedigen och robust konstruktion. 

MFT-arbetsbänkar är svensktillverkade bord som levereras komplett med ben. Bordet är hopfällningsbart vilket gör att man enkelt tar med sig det till arbetsplatsen. Borden finns i två utföranden, ett tillverkat helt i björk och ett tillverkat i björk med en svart MDF-skiva. Borden är utvecklade för användning tillsammans med Festool verktygssystem. 

MFT-bänkskivor används tillsammans med Centipede pop-up. Bänkskivorna finns i flera olika storlekar och är tillverkade av björk, MDF eller svart MDF. 

Tapetbord från Laggo är framtagna för yrkesmåleri som ställer högra krav på komfort, hållbarhet och användarvänlighet. Med ett tapetbord får man en ergonomisk arbetshöjd och skär enklare skarvremsor, speciellt lämpligt till papperstapet. Tapetborden finns i flera olika storlekar och i en specialmodell för Tapofix tapetklistermaskin.

Butler från XTools är den perfekta avlastningsytan för målade lister och andra nymålade produkter. Med en butler staplar man nymålade lister både på höjden och i bredden. Butlern säljs i 2-pack och har en höjd på 165cm med 60cm breda "armar".