• Snabba leveranser
 • Billig frakt
 • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-50 (452)1 2 3 ... 10 Sista 100 per sida

Måleri- och ytbehandlingsprodukter för yrkesmän.

Paintpro.se saluför ett stort utbud av färg och underhållsprodukter till hantverk, industri, bygg, marin, måleri och hemmafixare. Kvalitetsfärger, lack, träoljor och andra ytbehandlingsprodukter. Vårt sortiment består av noggrant utvalda kvalitetsprodukter för bästa hållbarhet och användarvänlighet. Här hittar vi t.ex. plåtfärg för målning av plåttak och plåtfasader, epoxifärg för målning av golv, båtfärg och bottenfärg, tjära och linolja för ytbehandling av trä, rostskyddsfärger för stål, järn och metall, slamfärger för fasadmålning, traditionella linoljefärger och mycket mer.

Golvfärg och Epoxifärg under denna kategori har vi samlat produkter för målning av betong, asfalt, tegel, klinker och andra keramiska ytor. Slitstarka och hållbara produkter med extremt god vidhäftning mot betong, asfalt, sten, linoleum och de flesta andra ytor. Epoxifärgerna används till målning av exempelvis industrigolv, källargolv, trappor, garage, parkeringslinjer och andra ytor som kräver en slitstark beläggning. 

Sprayfärg och sprayprodukter används inom industri och hantverk för att snabbt måla stora ytor. Sprayfärgerna finns i flera kulörer och fäster på de flesta underlag. Vi har även ett stort utbud av sprayprodukter för rostskyddsmålning av stål, metall och järn samt produkter för allmänt underhåll inom industrin.

Rostskyddsfärg används till målning av järn, plåt, stål och metall. Våra produkter är lättanvända och ger ett långvarigt skydd mot korrosion. Metallfärg används till stål, järn, metall, aluminium, rostfritt, brons, koppar och flera andra material. Vi har både 1k och 2k rostskyddsfärg.

Linoljefärg används till målning av trä, gips, sten, spackel, tapet, byggskivor och flera andra ytor. Vidhäftningen är fantastiskt bra till nästan alla material förutom plast och vissa lackerade ytor. Vi har linoljefärg för både invändigt- och utvändigt bruk. Linoljefärg används till fasadmålning, väggar, tak, snickerier, möbler, lister m.m. 

Slamfärg är en klassisk svensk färgprodukt som används till målning av fasad, staket, bodar m.m. Vi har slamfärg i flera olika kulörer. Slamfärg ska alltid målas på obehandlat sågat virke eller tidigare slamfärgsmålade ytor.

Linolja och Träolja används främst till färgtillverkning och ytbehandling av trä, metall, tegel, sten m.m. Vi har ett komplett sortiment som bl.a. innehåller rå linolja, kokt linolja, terpentin, paraffinolja, Le Tonkinois och Kinesisk Tungolja.

Färgpigment används till tillverkning av målarfärg, infärgning av betong och puts, tillverkning av slamfärg, äggoljetempera, limfärg, tjäroljor, svarttjära/rödtjära och mycket mer.

Epoxiprodukter här har vi samlat alla tvåkomponent epoxiprodukter vi saluför. Förutom färg har vi även lamineringsepoxi, primer, lim, spackel, fogmassa, tätskiktssystem, rostskyddsprodukter och flera olika tillbehör.

Trätjära och tjärolja är klassiska produkter som främst används till målning av trä. Äkta trätjära används bl.a. till målning av träfasad, spåntak, stolpar, träbåtar, staket, trätak, grindar, ladugårdar, stall och liknande områden. Roslagsmahogny/tjärolja är mycket populärt för att olja trädäck, altaner, bryggor och fasader. Roslagsmahogny tillsätter fett och kåda till virket vilket ger en mycket god hållbarhet. Speciellt lämplig till oljning av tryckimpregnerad trall.

Lack och fernissa används för att ge en vacker, slitstark, tålig och väderbeständig ytfinish. Vi har flera sorters lacksystem, både 1k och 2k. Här har vi samlat klarlacker till bilar, fordon, träbåtar, plastbåtar, motorer och industridetaljer. 

Bottenfärg och båtfärg produkter för målning över- och under vattenlinjen. Vi har bottenfärg för både västkust och ostkusten, primers, bilgefärg, lackfärg, båtfärg, kölsvinsfärg och vattenlinjefärg. Produkter från ledande tillverkare som Epifanes och Hempel.

Rengöringsmedel här har vi samlat bra produkter för allmän rengöring och underhållsrengöring inom industri. Vår brunsåpa och linoljesåpa är mycket populär till rengöring av altaner och trädäck före impregnering. Vi har även flertalet effektiva fläckborttagare, rostlösare, båttvättmedel, klotterborttagningsmedel, metallpolish och mycket mer.

 • HAG02323255-neonlack-rosa-dekorativt-maleri.jpg

  Neonlack Rosa

  Rosa neonfärg för markering, ökad synlighet, dekorationer, graffiti etc. Snabbtorkande.
  127,88 kr
 • HAG02323253-neonfarg-gul-mala-dekorationer

  Neonlack Gul 400ml

  Guld neonfärg för markering, ökad synlighet, dekorationer, graffiti etc. Snabbtorkande. Hög fluorescerande effekt.
  127,88 kr
 • HAG02323254-neonlack-gron-markering-malning

  Neonfärg Grön 400ml

  Neonfärg för markering, ökad synlighet, dekorationer, graffiti etc. Snabbtorkande. Ökar synligheten.
  127,88 kr
 • 38812-sand-epoxi-filler

  Sandfiller

  Tillsats till epoxi för att skapa avjämningsmassa/spackelmassa. För beläggning av ojämna golv, trappor eller andra avjämningar.
  493,63 kr
 • 18000-reflexfarg-soppec-malning-skylt--bil--tag--buss--linjer.jpg

  Reflexfärg 500ml

  Reflexfärg med mycket hög reflekterande förmåga. För inom- och utomhusbruk. Till målning av t.ex. vägskyltar, tryckar, tåg, lastbilar, gruvmaskiner, arbetsbodar, vägarbetsplatser etc.
  482,63 kr
 • 18100-sjalvlysande-sprayfarg-soppec-markering-varningslinjer

  Efterlysande Sprayfärg 500ml

  Stark självlysande effekt i 8 timmar. Laddas upp av naturligt ljus. För markering i trapphus, industrilokaler, garage, tåg, bussar, nattklubbar etc.
  984,50 kr
 • HAG0323471-rimfrost-effektlack-dekorativt-maleri

  Sprayfärg Rimfrost 400ml

  Vattenbaserad effektlack. Ger ett utseende som liknar iskristaller. Rimfrosteffekten går enkelt att torka av, alternativt lacka med klarlack för bestående yta.
  191,13 kr
 • HAG02323351-granitgra-sprayfarg-dekorativt-maleri.jpg

  Sprayfärg Graniteffekt

  Finns som granitgrå & obsidiansvart. Specialfärg för effektmålning av trä, metall, glas, plast, sten etc. Vattenbaserad sprayfärg för bättre arbetsmiljö.
  189,75 kr
 • HAG0323494-betongeffekt-spray-lack

  Betongspray 400ml

  Ger en betongliknande yta. Specialfärg för dekorationsmålning. Till trä, keramik, sten, gips, MDF, kartong, glas, styv plast m.m.
  190,25 kr
 • HAG02033117-transparent-svart-farg-spray.jpg

  Transparent Sprayfärg 150ml

  Finns i rött, blått och svart. Specialfärg med genomskinlig färg. För sidolykotor, vindavvisare, glaspaneler, metall, trä, lampor, keramik etc.
  129,75 kr
 • 11511-rostskyddsprimer-gra-metall-stal

  Hagmans Rostskyddsprimer

  Alkydoljebaserad lösningsmedelsburen primer till bilplåt, chassin, balkar, verktyg, maskiner, redskap etc. Kan övermålas med de flesta lacker.
  357,50 kr
 • 38841-fargsand-till-epoxi-garage-trappor-morkgra.jpg

  Färgsand

  Sand för att blanda med epoxi. För att göra hjulspår i garage, renovera gamla betongtrappor, halkskydd, slitskydd etc. Finns i ljusgrå och mörkgrå
  657,25 kr
 • 11250-carosol-tunnflytande-rostskydd-fordon

  Carosol Rostskyddsmedel TO 3

  Tunnflytande rostskydd av bitumen och olja. Bra inträngningsförmåga i t.ex. sprickor, dolda fickor, hålrum, tröskellådor etc.
  149,88 kr
 • 11240-carosol-rostskyddsvax-halrum

  Carosol Rostskyddsvax 500ml

  Transparent vaxbaserad film som skyddar mot fukt, korrosion, salt, smuts, asfalt och tjära. Används t.ex. i hålrum, dörrfals, balkar, tröske
  149,88 kr
 • 11160-stalplast-primer-epoxi-for-metall-bilplat

  Stålplast Primer CA

  2-komp gul epoxiprimer till stålplåt, metall och aluminium. För grundning av kaross, balkar, chassi, rör, paneler före sprutspackling eller toppmålning.
  471,63 kr
 • 55011-asfaltsklister-papptak-plattak.jpg

  Asfaltsklister

  Baserad på specialasfalt och polymer. Limmar takpapp, fogning av takpapp, tätar och reparerar skarvar, sprickor och anslutningar på plåttak och papptak.
  171,88 kr
 • 39201-hjulspar-garage-epoxy-dubbdack

  Hjulspår Garage

  Måla hjulspår i garaget. Finns i ljusgrå och mörkgrå. Tjockfilmslack och sand appliceras enkelt på målade garagegolv. Skyddar från slitage av dubbdäck och däck.
  2.513,50 kr
 • 55143-takmassa-kallflytande-papptak-betong-mur-tegel

  Takmassa

  Kallflytande bitumenbaserad glasfiberarmerad takmassa till papp- och plåttak. Förlänger livslängden på gammal papp och plåt. Ger en fogfri b
  544,50 kr
 • 55231-kallasfalt-hagmans-fuktsparr.jpg

  Hagmans Kallasfalt

  Asfaltslösning för fuktisolering av mur och betong. Skapar en vattentät och slitstark yta ovan och under mark.
  171,88 kr
 • 55001-asfaltskitt-1kg.jpg

  Asfaltskitt

  Fiberförstärkt asfaltskitt för reparationer och tätning av papptak och plåttak. UV-beständig, vattentålig, flexibel och fyllande.
  140,25 kr
 • 55443-takbelaggningsfarg-papptak--betong--tegel--grundmur

  Takbeläggningsfärg

  Till målning av papptak, eternit (fibercementskivor), betongtakpannor, plåttak och asfalt. Flexibel lösningsmedelsburen akrylfärg. Förlänger livslängd och hållbarhet på taket.
  1.050,50 kr
 • 55744-betongstaksfarg-till-betongpannor-och-takpannor

  Betongtaksfärg

  Framtagen för målning av betongpannor men kan även användas på plåt, eternit, tegel, papp och betongväggar. Flexibel akrylatfärg som är vattenavvisande, diffusionsöppen och UV-tålig.
  2.088,63 kr
 • 38503-dammbindare-betonggolv

  Dammbindare 4L

  Enkomponent, snabbtorkande, transparent dammbindare. Ger ett naturligt utseende. Förstärker, binder och gör ytan mer lättstädad. Diffusionsö
  426,25 kr
 • 39661-golvlinjefarg-markering-betonggolv

  Golvlinjefärg

  Diffusionsöppen, snabbtorkande, halvblank färg för målning av linjer i butiker, industrihallar, lager etc. Hög slitstyrka. Baserad på akrylat och polyuretan.
  543,13 kr
 • 55911-betvatska-metall-plat.jpg

  Betvätska

  Tar bort oxidering (vitrost) och ytföroreningar på stål och metall. Surt betningsmedel.
  148,50 kr
 • 32231-lacknafta.jpg

  Lacknafta

  Alifatnafta (lågaromatisk lacknafta) för bättre arbetsmiljö. Används till förtunning av olje- och alkydfärg. Även till rengöring och avfettning.
  90,75 kr
 • 40522-traskydd-kisel-impregnering-altan-tradack-brygga

  Träskydd Kisel Impregnering

  Steg två vid behandling med kisel. Impregneringen gör träet vackert silvergrått och förstärker samt skyddar mot påväxt. Lång hållbarhet. Til
  261,25 kr
 • 40262-traolja-klassisk-premium-altan-tradack-brygga-mobler

  Träolja Klassisk Premium 3L

  Traditionell träolja för altaner, tryckimpregnerat, bryggor, trädäck, utomhusmöbler etc. Skyddar mot torrsprickor, mögel, svamp, påväxt etc.
  336,88 kr
 • 32011-malartvatyt-tak-fasad-altan.jpg

  Tak & Fasadtvätt

  Alkaliskt rengöringsmedel som tar bort sot, mossa, alger, jord från målade och obehandlade fasader, altaner och tak.
  115,50 kr
 • 55251-asfaltsprimer-1l-grundfarg-papptak-mur-vattensparr.jpg

  Asfaltsprimer

  Lågviskös kallasfalt för grundning av papptak, isolering av grundmurar etc. Bitumenbas.
  162,75 kr
 • 7778-00-varmetalig-sprayfarg-metall

  Rust-Oleum Värmetålig Färg 500ml Spray

  Tål temperaturer upp till 750°C under kort tid och 600°C under lång tid. Snabbtorkande. Ger en siudenmatt finish. Lämplig till motorer, rör, ventilationstrummor, motorrum, avgassystem m.m.
  289,50 kr
 • CL0502201-mobelolja-rustin-danish-oil

  Rustin Möbelolja Danish Oil

  Sidenmatt snabbtorkande träolja/möbelolja för all sorts trä. Ger en hård yta som inte spricker, krackelerar eller flagnar. Hård och vattentålig. Till möbler, bänkskivor, snickerier, fåtöljer m.m.
  115,00 kr