• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-50 (429)1 2 3 ... 9 Sista 100 per sida

Måleri- och ytbehandlingsprodukter för yrkesmän.

Paintpro.se saluför ett stort utbud av färg och underhållsprodukter till hantverk, industri, bygg, marin, måleri och hemmafixare. Kvalitetsfärger, lack, träoljor och andra ytbehandlingsprodukter. Vårt sortiment består av noggrant utvalda kvalitetsprodukter för bästa hållbarhet och användarvänlighet. Här hittar vi t.ex. plåtfärg för målning av plåttak och plåtfasader, epoxifärg för målning av golv, båtfärg och bottenfärg, tjära och linolja för ytbehandling av trä, rostskyddsfärger för stål, järn och metall, slamfärger för fasadmålning, traditionella linoljefärger och mycket mer.

Golvfärg och Epoxifärg under denna kategori har vi samlat produkter för målning av betong, asfalt, tegel, klinker och andra keramiska ytor. Slitstarka och hållbara produkter med extremt god vidhäftning mot betong, asfalt, sten, linoleum och de flesta andra ytor. Epoxifärgerna används till målning av exempelvis industrigolv, källargolv, trappor, garage, parkeringslinjer och andra ytor som kräver en slitstark beläggning. 

Sprayfärg och sprayprodukter används inom industri och hantverk för att snabbt måla stora ytor. Sprayfärgerna finns i flera kulörer och fäster på de flesta underlag. Vi har även ett stort utbud av sprayprodukter för rostskyddsmålning av stål, metall och järn samt produkter för allmänt underhåll inom industrin.

Rostskyddsfärg används till målning av järn, plåt, stål och metall. Våra produkter är lättanvända och ger ett långvarigt skydd mot korrosion. Metallfärg används till stål, järn, metall, aluminium, rostfritt, brons, koppar och flera andra material. Vi har både 1k och 2k rostskyddsfärg.

Linoljefärg används till målning av trä, gips, sten, spackel, tapet, byggskivor och flera andra ytor. Vidhäftningen är fantastiskt bra till nästan alla material förutom plast och vissa lackerade ytor. Vi har linoljefärg för både invändigt- och utvändigt bruk. Linoljefärg används till fasadmålning, väggar, tak, snickerier, möbler, lister m.m. 

Slamfärg är en klassisk svensk färgprodukt som används till målning av fasad, staket, bodar m.m. Vi har slamfärg i flera olika kulörer. Slamfärg ska alltid målas på obehandlat sågat virke eller tidigare slamfärgsmålade ytor.

Linolja och Träolja används främst till färgtillverkning och ytbehandling av trä, metall, tegel, sten m.m. Vi har ett komplett sortiment som bl.a. innehåller rå linolja, kokt linolja, terpentin, paraffinolja, Le Tonkinois och Kinesisk Tungolja.

Färgpigment används till tillverkning av målarfärg, infärgning av betong och puts, tillverkning av slamfärg, äggoljetempera, limfärg, tjäroljor, svarttjära/rödtjära och mycket mer.

Epoxiprodukter här har vi samlat alla tvåkomponent epoxiprodukter vi saluför. Förutom färg har vi även lamineringsepoxi, primer, lim, spackel, fogmassa, tätskiktssystem, rostskyddsprodukter och flera olika tillbehör.

Trätjära och tjärolja är klassiska produkter som främst används till målning av trä. Äkta trätjära används bl.a. till målning av träfasad, spåntak, stolpar, träbåtar, staket, trätak, grindar, ladugårdar, stall och liknande områden. Roslagsmahogny/tjärolja är mycket populärt för att olja trädäck, altaner, bryggor och fasader. Roslagsmahogny tillsätter fett och kåda till virket vilket ger en mycket god hållbarhet. Speciellt lämplig till oljning av tryckimpregnerad trall.

Lack och fernissa används för att ge en vacker, slitstark, tålig och väderbeständig ytfinish. Vi har flera sorters lacksystem, både 1k och 2k. Här har vi samlat klarlacker till bilar, fordon, träbåtar, plastbåtar, motorer och industridetaljer. 

Bottenfärg och båtfärg produkter för målning över- och under vattenlinjen. Vi har bottenfärg för både västkust och ostkusten, primers, bilgefärg, lackfärg, båtfärg, kölsvinsfärg och vattenlinjefärg. Produkter från ledande tillverkare som Epifanes och Hempel.

Rengöringsmedel här har vi samlat bra produkter för allmän rengöring och underhållsrengöring inom industri. Vår brunsåpa och linoljesåpa är mycket populär till rengöring av altaner och trädäck före impregnering. Vi har även flertalet effektiva fläckborttagare, rostlösare, båttvättmedel, klotterborttagningsmedel, metallpolish och mycket mer.