• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-30 (38)1 2 Sista 100 per sida

Lack och fernissa till betong, asfalt, trä och metall.

Fernissa och klarlack används för att skydda och skapa en snygg blank eller matt yta på trä, stål, plåt, järn, sten, tegel, målade ytor och betong. En klarlack skyddar underlaget mot UV-nedbrytning, fukt, smuts, slag och ger samtidigt en snygg och lättstädad yta. Klarlack och fernissa används till all typ av lackering av trä som exempelvis trägolv, båtskrov, båtinredning, möbler, snickerier och skåpluckor. Här har vi även modern enkomponent akrylat- och polyuretanlack samt tvåkomponent epoxi- och polyuretanlack. De flesta lackerna finns med blank eller matt glans och är enkla att applicera.

Betonglackerna är lättanvända vattenburna akrylatlacker som fäster på nästan alla material. Perfekt till betonggolvet eller garaget för att öka hållbarheten och göra ytan mer lättstädad. Betonglack används på t.ex. trägolv, betonggolv, asfalt och tegel.

Spraylackerna används för att skapa ett slitstarkt och hållbart ytskikt på mindre ytor som maskiner, verktyg, kedjor, bultar, kättingar, balkar m.m. Zinksprayen från 3M används till kallgalvanisering av stål och järn och ger ett mycket långvarigt och starkt korrosionsskydd.