• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Slipsvampar och slipklossar för slipning av småytor.

Slipsvampar är perfekta att använda till sliparbeten av mindre ytor och snickerier. Slipsvampar är i regel uppbyggda med en kärna av skum som är belagda med slipmineraler. Den rektangulära formen gör att slipsvampen är skönt att hålla och den mjuka skumkärnan gör att man kan slipa både plana och profilerade- och strukturerade ytor. De tunna flexibla slipsvamparna används till profilerade ytor och trånga utrymmen. 

Diamantslipsvampar används för att slipa, fasa, gradera och putsa hårda material. Svamparna används t.ex. för attslipa och putsa skarpa kanter från skuret glas, stenskivor, hårda metaller, komposit, laminat och keramik. 

Mirka Abralon sliprondell är en unik sliprondell med ett patenterat slipnät laminerat med ett mjukt skum. Abralon har flera användningsområden och kan användas på plana och profilerade ytor. Sliprondellen används exempelvis för att förpolera och rengöra glasfiberplast, gelcoat och lack före polering och finishing, nedmattering och slipning av trä, rengöring av metall och mellanslipning av trägolv vid lackering. Abralon används både torr- och våt.