• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Täckplast och täckpapper för att täcka in och skydda vid måleri.

Här har vi samlat alla produkter man kan tänkas behöva för att täcka in och skydda ytor vid måleriarbeten och byggnation. Maskeringsprodukterna minskar risken för färgspill och skador på golv, väggar, tak och möbler vid renoveringsarbeten. Produkterna är lättanvända och hållbara vilket ökar effektiviteten och minskar totalkostnaden. 

Den förtejpade täckplasten och täckpappret är mycket smidigt för att snabbt täcka in och skydda stora ytor från smuts, damm och färg. 3M Hand Masker täckplast är förtejpad med 3M's blå maskeringstejp som kan sitta både inom- och utomhus utan att lämna limrester vid borttagning. Maskeringsplasten är statisk vilket gör att den suger sig fast mot ytan. Den förtejpade täckplasten är perfekt för att maskera fönster, dörrar, väggytor, bilar, båtar och snickerier vid måleriarbeten. 

Skyddsfilt, mjölkpapp och täckplast på rulle används för att täcka in stora golvytor vid renoveringsarbeten. Golvskyddsprodukterna skyddar mot byggdamm, smuts, spackel och färgstänk. Skyddsfilten är perfekt vid måleriarbeten då den absorberar mycket färg vilket minimerar risken för onödigt kladd och smutsspridning.