• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

DEOS planslipmaskin för maximal komfort och prestanda.

Planslipmaskiner har flera användningsområden inom ytbehandlingsindustrin. De är utmärkta vid slipning av mindre ytor och objekt där extra god precision krävs. Planslipmaskiner används exempelvis för att slipa snickerier, karosser, fordonsdetaljer, möbler och liknande objekt. Med nya Mirka DEOS får man en mycket hög prestanda från uttaget, produkten är fullmatad med smarta lösningar som exempelvis Bluetoothkoppling, variabel hastighetskontroll, borstlös motor, kontinuerlig temperaturövervakning och patenterad motorstyrning.

DEOS 383CV har en storlek på 70 x 198mm. Produkten finns att köpa i vanlig kartong eller med tålig förvaringslåda av hårdplast. Förvaringsboxen kan staplas på Mirkas dammsugare i 1230-serien. DEOS 383CV används framförallt inom bileftermarknad för att slipa primer och spackel men lämpar sig även till exempelvis trä- och kompositindustri. Maskinens ergonomiska design i kombination med dess tystgående motor och låga vibrationstal gör den användarvänlig under långa arbetspass. 

DEOS 353CV har en storlek på 81 x 133mm. Produkten finns att köpa i vanlig kartong eller med tålig förvaringslåda av hårdplast. Förvaringsboxen kan staplas på Mirkas dammsugare i 1230-serien. Slipmaskinen används främst inom träindustri, möbelindustri och snickeri. Produkten lämpar sig särskillt väd till mindre ytor och ytor med mycket profiler. Maskinens ergonomiska design i kombination med dess tystgående motor och låga vibrationstal gör den användarvänlig under långa arbetspass.