• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Klickskrapa är perfekt när man vill skära bort svåra beläggningar.

Klickskrapor och Triumfskrapan används för att "skära" bort svåra beläggningar från hårda underlag. Dessa skrapor är oftast sista utvägen för att avlägsna färg, vidbränd mat, kitt, fog, lim, lack, spackel och andra beläggningar. Gemensamt för skraporna är att de har sylvassa ensidiga "ryggblad" (industrirakblad med en vass egg) som skär loss materialet. Bladen är lövtunna och skär lossa materialet från underlaget vilket ofta eliminerar eventuella skador. Klickskrapan har ett blad som "klickas" fram medan Triumfskrapans blad sitter fast.

Klickskrapor och Triumfskrapan används på solida ytor som metall, stål, stenskivor, bänkskivor, trägolv, hylvat trä, lister, målade ytor, gips, betong, glas, kakel, klinker, stenplattor och plast. Det finns alltid risk för skada på underlaget, desto hårdare underlag desto mindre risk för skada. Skraporna används exempelvis för att ta bort färg- och kittspill på fönsterglas, avlägsna vidbränd mat på spishällar, renskrapning av metall, borttagning av färg och lim från plast, rengöring av ugnsplåtar och mycket mer.

Klickskrapa metall är favoriten hos hantverkarna. Många billiga plåtkopior finns det men ingen lika robust och användarvänlig som originalet. Klickskrapan har ett plåthölje och mässingskropp för bästa hållbarhet. Skrapan är ställbar i tre lägen och är mycket bra till renskrapning av mindre ytor. Med denna skrapa hyvlar man effektivt bort svåra beläggningar.

Triumfskrapa är bredare jämfört med clickskrapan vilket gör den lämplig till större ytor. Triumfskrapans 15cm breda blad gör den effektiv till stora glaspartier, stenskivor, metallpaneler, kompositytor m.m. Triumfskrapan levereras med ett smart hölje med gummiläpp som kan användas som vattenraka. Skrapan har ett rejält skaft som gör den bekväm att använda under längre perioder. 

Klickskrapa Mini är optimal för den som ska ta bort mindre färgstänk eller beläggningar i hemmet. Perfekt för att få bort en intorkad färgdroppe, vidbränd mat, fogspill, härdat lim etc.