• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Mirka tvåhandsslipmaskin ROS2

Mirka ROS2 är en serie högpresterande tryckluftsdrivna tvåhandsslipmaskiner för snabb och effektiv slipning av alla sorters ytor. Slipmaskinens bekväma tvåhandsfattning ger användaren optimal kontroll och effektivitet. Excenterslipen har en enastående vibrationsabsorbering vilket minskar belastningen på användaren. Slipmaskinen passar de som arbetar inom tillverkningsindustri, industrilackering, bileftermarknad, varvsindustri, snickeri, träindustri och annan generell tillverkningsindustri.

ROS2 har alla centralutsugning för koppling till någon av Mirkas dammsugare eller dammsugare från andra fabrikat. Med utsug får man en dammfri och behaglig arbetsmiljö. ROS2 är utvecklad för kraftfull slipning av medelstora- och stora ytor. Slipmaskinen finns med 125mm, 150mm och 200mm underlagsplattor. 

Slipmaskinerna har mängder av smarta funktioner för att underlätta arbetet. Tvåhandsgreppet avlastar användaren och säkerställer god precision, avverkning och komfort. Handtagen har en enastående vibrationsabsorbering. Motorhusets unika design gör att maskinerna enkelt kan placeras upp och ner utan att starthandtaget aktiveras. Slipmaskinerna har en låg vikt, är tystgående och har en enastående balans.

ROS2 finns med 5mm eller 10mm oscillering (slaglängd). Vid grovslipning och slipning där maximal avverkning önskas använder man i regel de maskiner med hög oscillering. En slipmaskin med 10mm oscillering avverkar effektivt ytor som metall, stål, komposit, trä, spackel, färg m.m.