• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

32mm roterande slipmaskiner.

Här har vi samlat små rondellslipmaskiner med underlagsplattor på 32mm. Slipmaskinerna används vid slipning av små ytor och profiler. Maskinerna är framtagna för maximal komfort och precision för operatörerna. Slipmaskinerna har ergonomiska grepp och vibrerar minimalt.

Punkslipmaskinerna används vid reparation av små lackskador, defekter på alla sorters lackerade ytor och vid sliparbeten av hörn, kanter och svåråtkomliga profiler. Produkternas slimmade design ger användaren en god precision och åtkomst. Punktsliparna har en oscillering på 3mm och 5mm. Slaglängden (oscilleringen) avgör hur "hårt" man slipar, ju högre oscillering desto kraftigare avverkning på underlaget.

Mirka AOS-B och AROS-B är de senaste punktsliparna i Mirkas sortiment. AOS-B och AROS-B är batteridrivna rondellslipmaskiner med optimal komfort och användarvänlighet. Slipmaskinerna har en låg vikt och är tystgående. Batterierna har en driftstid på 16 timmar och är fulladdade på enbart 45 minuter.

Mirka AOS och ROS 150NV är tryckluftsdrivna (pneumatiska) rondellslipmaskiner med mycket hög prestanda och hållbarhet. De tryckluftsdrivna systemen är svårare att hantera men är billiga att köpa in och har en lång hållbarhet. Slipmaskinerna är utvecklade för användning tillsammans med Mirkas unika sliprondeller och sliprosor.