Spackelspadar, stålspacklar och gummispacklar för utjämning och applicering av spackel, bruk, fix, kitt och lack.

Här har vi samlat produkter som används till utjämning och applicering av olika typer av massor. För ett bra resultat vid spacklingsarbeten krävs det ett verktyg med ett starkt och formstabilt blad som inte deformeras eller skadas under arbetet. De flesta av våra spackelblad är tillverkade av härdad stål eller rostfritt stål för bästa hållbarhet och slutresultat. 

Bredspacklar används både till bredspackling av tak och väggytor samt till spacklningsarbeten av små ytor. Vi har flera system för montering av spackelspadarna på förlängningsskaft. Vid spacklingsarbeten av golv, tak eller höga väggar går arbetet smidigare om man kan montera spackeln på ett skaft. 

För spackling av mindre ytor som exempelvis båtskrov, snickerier, dörrar och bilplåt har vi stålspacklar, gummispacklar och japanspacklar. Dessa typer av spacklar är små och nätta och ger en mycket god precision vid spackling av mindre ytor. De engelska stålspacklarna är favoriter i bygg och industrisektorn och används förutom som spackel även för att blanda bruk, fix och fog samt för att skrapa och hugga bort beläggningar.