• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Linoljefärg i gula nyanser. Till måleriarbeten inom- och utomhus.

Här har vi samlat vårt sortiment av gula linoljefärger, från kulörer med svag gul nyans till mustiga och starka guldockrakulörer. De gula kulörerna är lätta att matcha med andra färgnyanser vilket gör dem väldigt mångsidiga. Linoljafärgerna används till allt ifrån fasadmålning till målning av snickerier och detaljer. De kraftigare kulörerna används i regel till utomhusmålning och målning av snickerier, dörrar och möbler medan de ljusa kulörerna är populära till målning av trägolv, snickerier och väggar interiört. 

Ottossons Linoljefärg: Är en hantverksmässigt framställs linoljefärg som ger en halvblank finish, glanstal ca 15-30. Färgerna är att beteckna som "äkta" linoljefärger och är tillverkade av kokt linolja och färgpigment. Alla färger från Ottosson innehåller zinkoxid vilket ger färgen hårdhet och glans samtidigt som det skyddar mot alg- och mögelangrepp. Linoljefärg har en unik förmåga att fästa på olika material vilket gör att man kan använda färgen på de flesta ytor. Ottossons målarfärger är mycket dryga och har en suverän täckförmåga och kulörstabilitet.

Bifrost Linoljeemulsionsfärg: Är en miljövänlig och hälsosam inomhusfärg utvecklad för målning av väggar, golv, snickerier och möbler. Bifrost är en linoljeemulsionsfärg som tillverkas genom att emulgera kokt linolja och vatten med hjälp av cellulosalim. Färgen innehåller inga plaster, mjukgörare, lösningsmedel eller nanopartiklar vilket gör den till ett hälsosamt och miljövänligt val vid måleriarbeten inomhus. Bifrost torkar snabbt och ger en helmatt yta som är mycket slitstark och beständig. Ni hittar Bifrost kulörkarta HÄR.