• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Bredspacklar för spackling av vägg, tak, golv och andra stora ytor.

Under kategori bredspacklar har vi samplat spackelspadar som används vid spackling av tak, vägg, golv, båt och andra stora ytor. Bredspacklarna är framtagna för yrkesmålare som ställer höga krav på komfort och hållbarhet. Här har vi klassiska bredspacklar med träskaft och blåstål, ergonomiska spacklar med gummiskaft och blad av rostfritt stål samt tvåhandsspackel "Parfait Liss" (Jumbospackel) som används med eller utan teleskopskaft. Vi har även flera spackelspadar för speciella ändamål och behov. Läs nedan för mer information om respektive produkt.

Tvåhandsspackel finns att köpa löst, i set och teleskopskaft till bredspackeln. Tvåhandsspacklarna (även kallat Jumbospackel) från parfait Liss är målarnas favorid vid bredspackling av stora ytor och tak. Det smarta systemet med teleskopskaft och justerbar vinkel gör att man enkelt ställer in arbetsvinkeln. Tvåhandsspacklarna är utmärkta för att glätta ytor eller rullspackling eller sprutspackling. 

Bredspackel Trä är en klassisk spackel som fortfarande tillverkas i Sverige. Spackelspaden finns i storlekar från 100mmm upp till 600mm och används till diverse spackelarbeten. Utmärkt för både målare, golvläggare och hemmafixare. Bredspackeln har ett skaft av björkträ och blånerat stålblad. 

Bredspackel Ergo är målarnas favorit vid vanlig skrapspackling av väggar och gipsskiveskarvar. Spackelspaden har ett skönt ergonomiskt gummiskaft som ger ett bra grepp även i vått tillstånd. Bladet är av rostfritt stål vilket ger en lång hållbarhet. Dessa spacklar sväller inte vid kontakt med fukt vilket ger en stark klinga under hela produktens livslängd. 

Bredspackel plast rostfri är en utmärkt ersättare till spacklar med träskaft. Stålbladet av rostfritt stål ger en lång hållbarhet och skaftet av plast gör att spackeln håller sin form. Lämplig till bredspackling av vägg, spackling av skarvar, applicering av lim och till generella arbeten på större ytor.

Bredspackel Bakelit är tillverkad av en hårdplast och tål alla sorters lösningsmedel. Denna spackel används vid "finlir" och har en fasad sida för extra god precision. Spackeln används vid spackling av större karosser, båtskrov, snickerier, mindre väggytor och applicering av lim.

Fransk spackel 559 har en speciell utformning på skaftet vilket gör att man enklare spacklar i hörn och kanter. Det raka handtaget och vinklade bladet ger en mycket god åtkomst och precision. Spackelspaden har ett blad av härdat stål för optimal hållbarhet och slitstyrka.