• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-50 (57)1 2 Sista 100 per sida

Svetshjälmar från 3M Speedglas

3M Speedglas är ledande i världen på svetshjälmar till yrkesanvändare och hobbysvetsare. Speedglas svetshjälmar togg ursprungligen fram till svetsarna på varvet i Göteborg. Speedglas såg behovet av automatiskt nedbländande svetsglas och släptte den första automatiskt nedbländande svetshjälmen 1981. Sedan dess har sortimentet utvecklats och man kan idag erbjuda ett stort sortiment med olika svetshjälmar med överlägsen kvalitet och prestanda. 

Speedglas 9100 MP är en multifunktionell svetshjälm med fem integrerade skyddsfunktioner: huvud, ögon, ansikte, andning och hörsel. 9100 MP är en "flip-up" konstruktion med skyddsvisir under svetsglaset vilket gör att du slipper ta av dig hjälmen när du svetsat klart. Svetshjälmen kopplas ihop med 3M Adflo eller 3M Versaflo för konstant flöde av friskluft till hjälmen. För mycket utsatta miljöer.

Speedglas 9100 FX Air för konstant TH3-klassat andningsskydd (tillsammans med Adflo) och utmärkt sikt med de unika svetsglasen i 9100-serien. Svetshjälmen har sidofönster med täthetsgrad 5. Flip-up modell som gör att man inte behöver ta av sig hjälmen vid t.ex. sliparbeten där man inte behöver svetsskydd men vill ha andningsskydd.

Speedglas 9100 FX Uppfällbart svetsglas med 10 x 17cm stort polykarbonatvisir under. Svetshjälmen finns med de unika svetsglasen 9100V, 9100X och 9100XX som har en perfekt optisk kvalitet, bred siktyta och jämn nedbländning av svetsglaset.

Speedglas 9100 har samma goda komfort och högkvalitativa svetsglas som ovan nämnda produkter men går inte att fälla upp eller koppla till friskluftsenhet. Utmärkt val till dig som svetsar i yrket eller som hobbysvetsar men inte behöver extra skydd för farliga ångor/gaser/eller partiklar.

Speedglas 100-Serie finns med konventionell svart hjälm eller med grafiska motiv. Billig svetshjälm med högkvalitativt svetsglas. Perfekt till dig som svetsar lite då och då.