• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Självhäftande monteringstejp till både våta och torra miljöer.

Det är Command monteringsstrips som är det unika i det självhäftande systemet. Den dubbelhäftande tejpen är utvecklad för att ge en säker och stabil fastsättning av krokar och badrumsprodukter samtidigt som den går att avlägsna utan att lämna märken på väggen. Genom att dra tejpen rakt ner släpper den från väggytan utan att lämna några spår. Den dubbelhäftande montagetejpen finns i fyra varianter som passar olika krokar och användningsområden.

Standard är de som ingår vid köp av flertalet krokar och kabelhållare. Denna tejp är utvecklad för att sitta i konventionella miljöer som hall, kök, sovrum, vardagsrum, kontor m.m. Standardtejpen finns för små och mellanstora krokar och klarar vikter upp till 1,3kg/remsa.

Våtrum är utvecklad för att klara av att sitta i badrum och andra fuktiga miljöer men kan även användas till konventionella utrymmen som hall, kök, sovrum m.m. Våtrumstejpen tål fukt och rinnande vatten utan att släppa och används bl.a. till vår duschkorg och duschhylla. Köper man en förpackning av våtrumstejp får man små, mellan och stora tejpremsor. Denna förpackning köper man oftast om man ska sätta upp små- eller medelstora krokar i badrum eller till alla Command stora krokar och badrumsprodukter.

Clear är genomskinlig dubbelhäftande Commandtejp som primärt används till de transparenta krokarna och kabelhållarna. Den genomskinliga tejpryggen gör att man får en diskret upphängning av de genomskinliga krokarna och kabelclipsen. Vid köp av ett paket genomskinlig tejp får man små-, medel- och stora tejpremsor.