• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-12 (27)1 2 3 Sista 100 per sida

Spackel & Filler

Spackelmassor och fillers för reparationer av betong, tegel, lättbetong, gipsskivor, trä, murbruk, puts m.m. Spackelmassorna finns för både inomhus- och utomhusreparationer och har en kort torktid. 

Universalspackel 631 är ett starkt uretanspackel lämpligt till lagningar på metall, plåt, stål, glasfiber, plast, betong och trä. Stark och snabbhärdande spackelmassa som kan användas både inom- och utomhus.

Snabbspackel 614 är ett cementbaserat pulverspackel som kan användas till små och stora lagningar både inom- och utomhus. 614 är en filler med god vidhäftning till betong, puts, murbruk, sten, tegel, gipsskivor, mursten och trä.

Gipsbruk 611 används till reparation av byggmaterial inomhus. Även till modellering och pyssel. God ifyllnad.

Lättspackel 628 Akrylbaserat spackel som ger en mycket stark lagning. Tål väder och vind och kan användas både inom- och utomhus. Efter applicering sjunker fillern inte ihop och den härdade fogen blir skruv och spikbar.

Betongspackel 612 är en cementbaserad filler som används till reparationer av betong, mursten, tegel, byggsten, träplattor, lättbetong, gips m.m. Cemetspacklet kan läggas i tjocka skikt och ger en vattensäker och stark fog.

Reparationsbruk Patron 549 är en stark och snabbtorkande fogmassa baserad på cement. Concrete Fix är lättapplicerat och speciellt lämpad för lagning av hål och sprickor i betong, tegel, murburk och puts.