• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Färgtråg & Färghinkar

Färghinkar och färgtråg underlättar hanteringen av färg och lack vid måleriarbeten. Stabila och robusta färgtråg är ett måste för att slippa olyckor och spill vid målning både inom- och utomhus. De traditionella färgtrågen sväljer mycket färg och gör att man lättare matar rollern med färg. Vid målning med dagens moderna färgsystem som torkar extremt snabbt är det lämpligt att köpa ett par tråginsatser som kan kasseras när färgen torkat. Tråginsatserna har mönster som passar färgtrågen vilket gör att de sitter stabilt och man lätt kan byta när färgen torkar eller när man byter kulör. 

Färghinkar och murarhinkar används exempelvis vid måleriarbeten men även för att blanda bruk, puts, färg, gips och spackelmassor. Hinkarna har invändiga mått vilket underlättar vid blandning av olika färger och massor. Byglarna gör att man lätt bär med sig färghinkarna eller att man kan hänga de på ställningen eller stegen. 

Vi erbjuder även olika system för att förvara färg, penslar och rollers mellan måleriarbeten. Penselboxen är en smart lösning som gör att penseln inte torkar ut eller deformeras. Rollerboxen används för att förvara målarrollern mellan arbetspassen. Rollerboxen minimerar lufttillförseln vilket gör att rollern inte behöver tvättas ur. Får man färg eller lack över efter arbetet kan man göra det med en plasthink. Plasthinken ger en lufttät förslutning vilket minskar risken för att färgen eller lacken torkar.