• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Vit

Vita sprayfärger tillhör storsäljarna och finns i flera olika nyanser och specialfärger. Sprayfärgerna har en hög torrhalt vilket ger en hög täckförmåga och slitstyrka. Produkterna är utvecklade för hantverkare och fackmän som ställer höga krav på användarvänlighet, slitstyrka och hållbarhet. Vidhäftningen är utmärkt på de flesta underlag, även på svåra material som plast, skumplast, polystyren och glas. Sprayfärgerna används både inom- och utomhus och har en mycket god beständighet mot fukt, UV-ljus, kemikalier och slitage.

Standardfärg finns i fyra vita nyanser. Kulörerna följer RAL-systemet vilket är motsvarigheten till NCS i utlandet och inom industriell lackering. På produktsidan ser ni även kulörens RGB-kod. Sprayfärgen har en mycket god vidhäftning till trä, gips, tegel, metall, stål, järn, plast, glas, betong, glasfiber och sten och kan användas både inomhus och utomhus. ProSols sprayfärger är lätta att måla med och har en hög täckförmåga och ger ett fint spraymönster. Standardfärgerna ger en blank yta.

Elementfärg används för att måla element, rör, vattenledningar eller andra ytor där det är stora temperaturvariationer. Element är mycket effektivt att måla med sprayfärg då man får en mycket bra täckning av en yta som oftast är strukturerad och svårmålad. Sprayfärgen målar även enkelt mellan elementets paneler och baksidan av elementet. Färgens goda elasticitet gör att den kan ta upp stora temperatursvängningar snabbt. Elementsprayfärgen tål temperaturer på upp till 80°C och motstår gulning i temperaturer upp till 120°C. 

Fluorescerande Sprayfärg ger en självlysande effekt i mörker. Den fluorescerande färgen ska målas på en vitmålad bakgrund för bästa effekt. Lämplig till utgångar, som markeringsfärg och till andra områden där man önskar extra synlighet.

Rostux används som rostskyddsfärg på alla sorters metaller, stål, järn och plåt. Rostux är baserad på polyester vilket ger en extremt god beständighet mot slitage, kemikalier, temperaturer och lösningsmedel. Färgen fungerar som primer, filler och slutstrykningsfärg i ett. 

Markeringsfärg används till temporära markeringar på exempelvis träd, byggarbetsplatser, truckgångar och parkeringsplatser. Färgen har en mycket hög torrhalt vilket ger fler löpmeter per flaska jämfört med konventionella märkfärger.