• Snabba leveranser
 • Billig frakt
 • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Lamineringsepoxi och resin till bygg, marin, industri och hobby

Lamineringsepoxi är transparent epoxi som används för att bygga, limma, laminera och skapa och reparera olika produkter. Generellt har epoxiplast använts mycket inom båtbyggarbranschen och andra industrier där det ställs höga krav på hållbarhet och användarvänlighet. Epoxi skapar en mycket stark yta som blir beständig mot fukt, nötning, kemikalier, olja och flera andra kemikalier. Blanda våra epoxiplaster har vi bl.a. NM Silo 556 som används till foderbord och uppbyggnad av tankar. NM gjutharts 785 som är en transparent UV-stabil epoxiplast som används till tjocka gjutningar. NM laminering 275 som är en transparent epoxi som används till generella lamineringsarbeten, lackering och hobby. Till våra epoxisystem har vi flera sorters fillers och förtjockningsmedel, färgpigment, färgpastor och glasfiber. 

 • 785-1-H785S-32-gjutepoxi-bord-hobby

  NM gjutharts 785

  Lågviskös epoxi för ingjutningar från 3 till 200mm. UV-stabil, transparent, gulnar ej. Till bord, gjutningar, smycken, formar, möbler, bord etc. Kan sågas, slipas, svarvas, målas etc.
  756,25 kr
 • epoxiplast med mycket god slitstryka och hallbarhet.

  NM Epoxiplast 275A

  Transparent lågviskös epoxi till laminat, lack, tunnare gjutningar, bord, reparationer av plast m.m. Max 20-30mm gjutning åt gången.
  476,44 kr
 • lamineringsepoxi från nils malmgren. tvakomponent epoxiplast till laminering och tillverkning.

  Lamineringsepoxi NM 635

  Epoxiplast för laminering. Två olika härdare för olika potlife. Låg viskositet, hög TG, utmärkt vätning, injicering och handuppläggning.
  646,15 kr
 • NM Silo 556 tankbeläggning används till samminering av tankar, cisterner och silos samt som uppbyggnad av foderbord. Epoxibeläggningen bygger upp ett porfri och fogfri yta och tål de flesta lösningsmedel.

  NM Silo 556 Tankbeläggning

  Epoxibeläggning för tankar, kärl, foderbord och cisterner. Mycket god beständighet mot kemikalier, vatten och drivmedel.
  2.904,95 kr