• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Navrondeller till slipning av stål, metall, järn, rostfritt.

Navrondeller T27 (typ 29) används till slipning av metall, järn, stål och rostfritt. Navrondellerna är tjockare jämfört med kapskivor och slipskivor vilket gör att man får en bättre yta att slipa med. En navrondell är i regel runt 7mm tjock och används för att slipa både plana ytor, profiler och hörn. Navrondellerna har ett nedsänkt centrumhål vilket gör att man får en bättre arbetsvinkel på plana ytor och i hörn/kanter. Navrondeller används tillsammans med vinkelslipmaskin.

Navrondeller används inom bygg, industri, metallindustri, stålverk m.m. för att avjämna och slipa både kanter och plana ytor. Andra typiska användningsområden är rengöring av svetsfogar, slipning av svetsade ytor, avjämning av stål och metall, svetsborttagning, rensning av fogar och kantslipning. 

3M Cubitron II är marknadens effektivaste slipmineral som avverkar snabbare, kallare, renare, längre och med ett lägre arbetstryck. Cubitron består av precisionsformade triangulära keramiska slipmineraler som skär ytan. Slipmineralerna håller ytan kallare vilket gör att man får ett renare resultat och mindre risk för blåanlöpning eller värmerelaterade sprickskador. Jämfört med andra navrondeller och kapskivor behöver man ett tryck på upp till 3 gånger så högt för att få samma avverkning som med Cubitron II.

3M Inox är en prisvärd slipskiva utvecklad för slipning med vinkelslip. Inox används till alla järnhaltiga metaller, rostfritt, stål och gjutjärn. Kapskivan avger minimalt med värme och har en god hållbarhet. 

Mirka M-CUT är en allroundskiva utvecklad för verkstäder, metallindustri, reparatörer, bygg och liknande. M-CUT används till slipning av de flesta metallegeringar, järn, stål, rostfritt m.m. Utmärkt till svets- och smidesverkstäder.

Mirka M-FIX är en billig navrondell för storförbrukaren. M-FIX används främst till slipning av vanligt konstruktionsstål. M-FIX är en medelhård skiva med hög prestanda sett till priset.