• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Fönsterkitt till tätning och försegling. Proffsprodukter från Dana Lim

Fönsterkitt till reparation av gammal kittfals och kittning av nya fönster. Vid kittning av fönster är det viktigt att man använder ett elastiskt kitt som inte spricker eller torkar. Kittet ska ger en tät fog och klara rörelser som uppstår i träet. PaintPro har allt man behöver för kittning av fönster och reparation av gammal kittfals. Dana Lims kittmassor tätar och förseglar och används på ytor både inom- och utomhus.

Åffa Linoljekitt: är ett traditionellt kitt baserat på linolja och krita. Linoljekitt används till kittning av fönster och reparation av alla gamla kittfogar. Glasmästarkittet ger en tät och hållbar tog och är tixotropiskt vilket gör det lätt att hantera. Linoljekittet används också som spackelmassa på grundat trä och till spackling av spikhål. Linoljekitt används med fördel tillsammans med linoljefärg men kan övermålas med moderna vattenbaserade färger. Används både inne och ute.

Fönsterkitt Claesson och Termokitt: Är snabbtorkande kitt tillverkat av vegetabiliska oljor och naturgummi. Fönsterkittet ger en stark och flexibel fog och kan övermålas med linoljefärg, akrylatfärg, hybrider och alkydoljefärg. Föntserkittet används till kittning av fönster och till reparation av gamla kittfogar. Termokittet har en mycket god beständighet mot temperaturer och kemikalier. Används inne/ute.

Fönsterkitt SMP 686: Är ett flexibelt silanmodifierat kitt (SMP) som fäster på de flesta underlag och ger en stark och hållbar fog. Efter härdning är kittfalsen övermålningbar med de flesta färgsystem. Fönsterkitt 686 torkar snabbt och bildar en elastisk fog som inte gulnar över tid. Vidhäftningen är mycket god till trä, målade ytor, glas, PVC, metall, galvad plåt, betong och mycket mer.

Fönsterkitt 681: Är ett akrylbaserat kitt speciellt lämpad vid målning med vattenbaserad färg. Vidhäftningen är god till glas, trä, PVC, järn, färg, metall och betong. Fönsterkitt 681 är ett vattenburet kitt som torkar snabbt och bildar en stark och hållbar fog. Kittmassan gulnar inte över tid och har en mycket god beständighet mot UV-ljus och fukt.