• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Grovrubbing för polering av bil, båt, lack och färg.

Med grovrubbing menar vi grova polermedel som tar bort sliprepor från P800 eller finare, kraftig oxidering och andra defekter. Polerprodukterna från Mirka och 3M är framtagna för professionella användare som ställer höga krav på prestanda, finish och hållbarhet. Dessa polermedel används som ett första steg i polerprocessen. Produkterna är utvecklade för yrkesmässig användning och är enkla att arbeta med och har en hög avverkning. Polarshine 25 är en storsäljare till båtindustrin och används på skrov som är kraftigt oxiderade.

Grovrubbing är första steget i polerprocessen och används till ytor som har grova repor och kraftig oxidering. Produkterna är framtagna för marin-, komposit- och bileftermarknaden och kan användas på flera sorters ytor. Valet av polermedel avgörs av skicket på ytan som ska poleras. 

3M Perfect-it grovrubbing är speciellt framtagen för gelcoatytor och båtindustrin. Perfect-it tar snabbt bort repor från P800 eller finare, defekter och kraftig oxidering. Man får en snygg glans som antingen kan vaxas eller vidarearbetas med finare polermedel. 3M Perfect-it är ett optimalt system för alla som ska polera båten.

Mirka har två grova polermedel som kan användas till polering av gelcoat, Polarshine 25 och 35. Polarshine 25 är speciellt framtagen för polering av gelcoat vilket gör den speciellt lämpad till polering av båtskrov, husvagnar och gelcoatytor inom industrin. Polarshine 35 kan också användas till polering av gelcoat men används även till polering av klarlack, repfri klarlack, gammal färg och de flesta andra färgsystem som förekommer inom bil- och båtindustri.