• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Elektriska excenterslipmaskiner från Mirka och 3M.

Slipmaskinerna från 3M och Mirka är utvecklade för hantverkare, yrkesmän och konsumenter som kräver högsta möjliga prestanda, komfort och effektivitet. Excentersliparna har en ergonomisk design för maximal komfort under långa och krävande arbetspass. Slipmaskinerna har kraftfulla motorer som klarar långa arbetspass utan risk för överhättning. 

Våra slipmaskiner går att koppla till dammsugare från Mirka eller 3M. Vi har även flera slangkopplingar till dig som vill kombinera slipmaskiner och dammsugare från olika leverantörer. Med ett effektivt dammutsug får man en dammfri arbetsmiljö vilket förbättrar både hälsan och slipresultatet. Mirkas rondellslipmaskiner finns även att köpa i ett komplett kit med dammsugare och dammsugarslangar.

För ett bra resultat krävs slipmaterial av högsta kvalitet. Vi har ett stort utbud av sliprondeller till 3M's och Mirkas slipmaskiner. Förutom bra slipmaskiner gör även Mirka och 3M världens bästa slippapper. Innovationskraften och erfarenheten gör Mirka och 3M till ledande inom produktion av slipmaterial. Ni hittar vårt utbud av sliprondeller HÄR.