• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Mjuk halkskyddstejp till badkar, dusch, pool, båtdäck, jacuzzi, trappor m.m.

3M Safety Walk halkskyddstejper med mjuk beläggning är kvalitetsprodukter för de som vill ha en säkrare miljö i våta och fuktiga utrymmen. Anti-slip tejpen har en mjuk fin- eller mediumgrov beläggning som är skön att gå på samtidigt som den ger ett mycket bra halkskydd. Halktejpen har ett tryckkänsligt akrylbaserat häftämne som motstår fukt, UV-ljus, klor, badoljor, vatten och flera kemikalier. Halktejperna för våtsum används exempelvis i badkar, dusch och trappsteg till pool och jacuzzi, runt pool eller bassänger, båtdäck, badhallar, surfingbrädor, jetskis, trappor i hemmet, tvättstugor etc.

Våtrum Fin är framtagen för utrymmen där man främst förekommer barfotatrafik. Den mjuka halktejpen har en finkorning beläggning som är skön att gå på utan skor. Tejpen används exempelvis i badrum, badkar/jacuzzi, surbrädor, runt pool och simbassänger och i duschhallar. Tejpen ger ett mycket bra grepp och har ett vattenresistent akrylhäftämne som tål UV, fukt, klor och kemikalier. Tejpen finns i vitt och transparent.

Våtrum Medium används på ytor där det förekommer både barfota- och skotrafik. Denna anti-slip tejp är vattentålig men ska inte användas under vatten som i exempelvis badkar och duschrum, där ska man ha Safety Walk fin. Våtrum medelgrov passar exempelvis på båtdäck och trappsteg i båtar, i badhallar, duschrum, omklädningsrum, runt pooler och jacuzzi, på soldäck och kakel/klinker, i tvättstugor och badrum, på surfingbrädor, kitebrädor och jetskis m.m.