Tak- och väggslipmaskin Mirka Miro 955

Mirka Miro 955 är en tak- och väggslipmaskin utvecklad för krävande sliparbeten inom måleri och byggindustri. Miro är utvecklad för hantverkare som ställer höga krav på hållbarhet och prestanda. Miro har en 550W kraftfull motor som klarar hög belastning utan minskad prestanda.

Med Miro 955 slipar man väggar, tak och golv dammfritt. Slipmaskinen ska användas med dammsugare för optimal prestanda och hållbarhet. Miro har flera greppvänliga zoner vilket ger användaren en bra komfort och stabilitet. Slipmaskinen är lätt och tystlåten. Mirka lämnar 2+1 års garanti på alla sina slipmaskiner.

Miro 955 är standardmaskinen med långt skaft (1,5m). Miro 955 är standard vid slipning av väggar och tak. Det 225mm stora sliphuvudet gör att man snabbt slipar stora ytor. Med 955 slipar man de flesta väggar och tak utan behov av stegar och skylifts.

Miro 955-S är en kort tak- och väggslipmaskin med ett 1m långt skaft. Maskinen har ett 225mm stort sliphuvud som snabbt slipar stora ytor. De korta tak- och väggslipmaskinerna är effektiva i trånga utrymmen och vid slipning på pall, stege eler skylifts. Den korta konstruktionen är lättare och enklare att hantera.

Slippaket med väggslipmaskin och dammsugare är perfekt om man ska uppgradera från en gammal maskin eller om man ska börja slipa med Miro. köper man ett slippaket får man med 225mm Abranetrondeller.