• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Rengöringsspray och såpa för snabb och effektiv rengöring.

Våra rengöringsprodukter används inom både industri, måleri och hushåll för att rengöra och smörja olika typer av ytor. Produkterna är lätta att använda och avlägsnar effektivt och snabbt svåra fläckar och beläggningar. 

Linoljesåpa och brunsåpa är utvecklade för effektiv grovrengöring av trädäck, fasad, båt, brygga och trall. Brunsåpa är en konsentrerad rengöringsprodukt som snabbt avlägsnar alger, mögelsporer och grov smuts och tar fram träets naturliga utseende. Linoljesåpa och brunsåpa används även för att rengöra händer, verktyg och maskiner från olja, fett och smuts samt till såpskurning av golv och möbler.

3M's klotterrengöringsmedel är marknadens effektivaste medel för borttagning av klotter och grafitti. Rengöringsmedlet finns för både grova ytor som betong, sten och tegel samt till fina ytor som plast och glas. 

Våra sprayprodukter används både till grovrengöring av svåra fläckar och beläggningar samt smörjer in och vådar ytan. Rengöringsprodukterna på sprayflaska täcker snabbt stora ytor, är lättanvända, är smidiga att förvara och minimerar spill.