• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Gul, Guld & Orange

Här har vi samlat sprayfärg i gula och guldiga nyanser. Sprayfärgerna har en hög torrhalt vilket ger en hög täckförmåga och slitstyrka. Produkterna är utvecklade för hantverkare och fackmän som ställer höga krav på användarvänlighet, slitstyrka och hållbarhet. Vidhäftningen är utmärkt på de flesta underlag, även på svåra material som plast, skumplast, polystyren och glas. Sprayfärgerna används både inom- och utomhus och har en mycket god beständighet mot fukt, UV-ljus, kemikalier och slitage.

Standardfärg Gula nyanser och guldspray. Kulörerna följer RAL-systemet vilket är motsvarigheten till NCS i utlandet och inom industriell lackering. På produktsidan ser ni även kulörens RGB-kod. Sprayfärgen har en mycket god vidhäftning till trä, gips, tegel, metall, stål, järn, plast, glas, betong, glasfiber och sten och kan användas både inomhus och utomhus. ProSols sprayfärger är lätta att måla med och har en hög täckförmåga och ger ett fint spraymönster. Standardfärgerna ger en blank yta.

Markeringsfärg används till temporära markeringar på exempelvis träd, byggarbetsplatser, truckgångar och parkeringsplatser. Färgen har en mycket hög torrhalt vilket ger fler löpmeter per flaska jämfört med konventionella märkfärger.

Fluorescerande Sprayfärg ger en självlysande effekt i mörker. Den fluorescerande färgen ska målas på en gul bakgrund för bästa effekt. Lämplig till utgångar, som markeringsfärg och till andra områden där man önskar extra synlighet.

Guldfärg ger en metallisk finish. Används på ytor både inom-och utomhus. Vidhäftningen är god till de flesta underlag. Populär till målning av tavelramar, krukor, möbler och till dekorativt måleri.