• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Tapetverktyg för uppsättning och borttagning av tapet.

Tapetverktyg utvecklade för målare och hemmafixare. Vi har ett brett utbud av tapetverktyg som underlättar vid uppsättning av tapetvåder. Tapetverktygen är designade för att vara sköna att arbeta och ge snygga skarvar. Ett bra verktyg gör uppsättningen enkel och håller i ett yrkesliv. Hos oss hittar ni bl.a. tapetknivar, lod, avrivare, tapetslätare, tapetborstar, tapetlinjaler, klistersprutor, svampar, tapetskrapor, tapetborttagningsmedel och mycket mer.

Tapetknivarna och skärklossarna används tillsammans med tapetlinjaler och gör det enklare att få en snygg rak tapetvåd. Efter montering av tapeten använder man tapetborste eller tapetverktyg för att ta bort luftblåsor och säkerställa att man får ett slätt och snyggt resultat. Det är viktigt att man använder tapetverktyg av hög kvalitet för att säkerställa att tapeterna monteras korrekt och att man inte repar eller rispar tapeten. 

För borttagning av gammal tapet har vi perforeringsrullar, tapetskrapor och tapetborttagningsmedel. Perforeringsrullen används för att göra hål i tapeten vilket gör den mottaglig för tapetborttagningsmedel. Tapetupplösaren penslas på väggen och löser upp klistret i underliggande skikt. Efter tapeten blivit mjuk skrapar man bort all gammal tapet med tapetskrapan. När man skrapar tapet är det bra att köpa några extra klingor så man alltid har ett vasst blad.