• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Industri-, kemikalie- och oljeabsorbenter.

Absorbenterna från 3M kan användas till flera olika områden, från enkelt underhåll till spill. Absorbenterna finns i flera format och är anpassade för spill av olja, kemikalier, lösningsmedel och till allmänt spill. Absorbenterna säkerställer att arbetsplatsen hålls ren och minskar risken för spridning till avlopp, vattendrag och andra kringområden. 

Olika typer av absorbenter:

Oljeabsorbenter: Är utvecklade för absorption av olja, inte vatten. Genom att de är vattenavvisande ökar uppsugningsförmågan, idealiskt för ytor där det kan förekomma både vatten och olja. Tillverkade av högabsorberande syntetiska inerta fibrer för absorbenter med beteckningen "T" och "HP".

Kemikalieabsorbenter: Idealiska för hantering av farligt spill. Högabsorberande egenskaper som passar till ett stort antal vätskor, även aggressiva syror och alkalier. 

Industriabsorbenter: Används vid allmänt underhåll i verkstäder och industrilokaler. Industriabsorbenterna är idealiska för ren, säker och effektiv absorption av olja och andra industriella västskor. Tillverkade av inerta fibrer. Håller upp till 5ggr den egna vikten.

Modeller: Absorbenterna finns i flera olika format. Multiformatet har en storlek på 12cm x 15,2m och är perforerade var 40cm, de finns även som ark, slang och på rulle. Absorbenterna används som spärr, kudde eller som torkduk.