• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Spackelgummi och gummispacklar.

Spackelgummi och gummispacklar är specialverktyg som har flera olika användningsområden inom bygg- och ytbehandlingsindustrin. Produkternas gummiblad gör att man inte skadar ytan när man arbetar. Spackelgummi används för att spackla mindre ytor som karosser och snickerier, applicera golvlack och golvolja, rengöring av kärl och till slätning av fogar. Dessa produkter är även mycket bra för att skrapa vatten och färg ur burkar och kokkärl. 

Spackelgummi är en klassisk modell som används till spackling av mindre objekt. Då spackeln är av gummi skadar man inte den underliggande ytan vilket är bra vid arbeten på fordon eller båtar. Spackelns storlek gör den också bra till arbeten på mindre ytor. Spackelgummi används även som "slickepott" för att skrapa ut färgburkar och kärl.

Gummispackel Dala finns i flera olika storlekar och har ett skaft av björkträ med en gummiläpp. Denna spackel passar bra vid arbeten på större golvytor. Dalaspackeln används främst till lackering av trägolv, industrigolv, flinggolv och färgsandgolv. Även lämplig som vattenskrapa i badrum och duschkabiner.