• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Fraktvillkor

Paintpro.se har som målsättning att med snabba och säkra leveranser göra alla våra kunder nöjda, oavsett om det är företag eller privatpersoner. Vi skickar våra leveranser med DHL. För närvarande skickar vi enbart försändelser inom Sverige. Vi har valt att debitera en enhetsfrakt på 49 kr exklusive moms för alla leveranser inom Sverige. Vi debiterar denna frakkostnaden för att kunna erbjuda så låga priser som möjligt. 

Hitta ert närmsta utlämningsställe.

Vanligtvis skickar vi en order 2-3 dagar från beställning. Vi jobbar uteslutande med leverantörer vi vet har bra logistiksystem och välfyllda lager, men ibland bryter systemen ihop och vi är tvungna att dela upp ordern. Skickar vi delordrar står givetvis vi för all extra fraktkostnad som uppstår.

Fraktalternativ

Vi erbjuder två olika fraktalternativ. 

1. Frakt med DHL till närmsta utlämningsombud. Kostar enbart 59 kr inklusive moms. Smidigt alternativ för både företag och privatpersoner. Sändningsn skickas till närmsta DHL-anslutna utlämningsombud. Vid leverans till uthämtningsställe får ni ett sms när vororna finns att hämta ut. Varorna måste hämtas ut inom 13-dagar från första aviseringen. 

2. Direktleverans till företag. Kostar 129 exklusive moms. OSB! Enbart för företag. Välj detta alternativet om ni vill ha varorna skickade direkt till ert lager eller arbetsplats. Väljer ni detta alternativ måste ni vara anträffbara på leveransadressen mellan 08.00-17.00. 

3. Direktleverans till privatperson. Kostar 299kr exklusive moms.För både företag och privatpersoner. Skickas enbart till adresser där någon är på plats dagtid mellan 08.00-17.00. Väljer ni detta alternativ kontaktar DHL er med förslag på leveranstid någon gång under dagen. 

Övrig Information

Ni kan vid order skriva meddelande till oss gällande er tillgänglighet på leveransadressen. DHL har ett alternativ där de ställer av godset utan mottagarkvittens. Är det ett bra alternativ för er kan vi skicka det på detta sett. Risken för stöld eller liknande övergår dock på er.

Det är er skyldighet att ange rätt telefonnummer vid order. Vid felaktigt telefonnummer eller om ni inte är nåbara kan inte DHL leverera godset. Detta innebär merkostnader för er då ni måste betala en extra utkörningsavgift.  

Leverans inom Norden

Vi får konstant förfrågningar från företag och privatpersoner i Danmark, Norge och Finland om de kan handla hos oss. För närvarande kan man som beoende i länder utanför Sverige inte beställa genom webbhandeln. Enklaste sättet är att lägga till de produkterna ni önskar beställa i kundvagnen, ta en skärmdump eller kopiera texten och skicka till oss på order@paintpro.se vi räknar sedan ut vad fraktkostnaden blir och återkommer inom 24h.