• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Sprayprodukter för underhåll, rengöring, smörjning, avfettning, fläckborttagning och bevarande av flera typer av ytor.

Här har vi effektiva kvalitetsprodukter för underhåll och rengöring av målade ytor, stål, metall, järn, plast, glas och sten. Produkter på sprayflaska för snabb och effektivt underhåll. Rengöringsprodukterna tar snabbt och effektivt bort ohärdat lim- och epoxi, rost, fett, olja, tjära, fett, fläckar, klackmärken, oxidation och andra svåra beläggningar. 

3M Citrus Cleaner Rengöringsspray är en mycket populär och effektiv produkt som löser många typer av svåra fläckar och beläggningar. Det citrusbaserade rengöringsmedlet som är utmärkt för att ta bort ohärdade lim och tejprester, mjuka upp härdat lim, borttagning av tusch och klackmärken, rengöring av olja-, fett- och tjärfläckar och mycket mer.

Rengöringsspray Isopropanol är utmärkt till rengöring av plastytor och glas före spraymålning. För att få en god vidhäftning till plast krävs det en ren yta fri från beläggningar. Isopropanol löser upp fett och lämnar minimalt med restämnen på ytan efter att den dunstat. Produkten tar bort smuts, fett och andra beläggningar och lämnar en yta nästan helt fri från oljerester. Isopropanol är också utmärkt till rengöring före applicering av dubbelhäftande tejp, Command, VHB, halkskyddstejp och andra självhäftande produkter.

Rengöringsspray 5-Way 3M är ett unikt rengöringsmedel som används som rostlösare, smörjmedel, kontaktrengöring, rengöringsmedel och korrosionsskydd i ett. Rengöringsmedlet tränger in i svåråtkomliga utrymmen, avfuktar och förhindrar rost och rengör metalldelar samt ger ett långvarigt smörjande skydd. Utmärkt för att lossa rostiga och kärvande muttrar, smörja precisionsinstrument, smörjmedel för gängskärning av rostfritt och aluminium, driva ut fukt och torka elektriska apparater, tändsystem och generatorer. 

Metallpolish 3M är ett effektivt rengöringsmedel till metall, krom, rostfritt, mässing, brons, aluminium, laminerad plast, kakel och emalj. Mässingspolishen tar bort beläggningar och lämnar kvar en osynlig hinna som minskar ansamling av smuts och fett.

Trouble Shooter 3M är ett fläckborttagningsmedel tar bort ingrodd smuts, tusch, graffiti, fettfläckar, jord och annan smuts från släta ytor. Produkten är skummad vilket gör att man kan applicera på vertikala ytor utan att det rinner bort.

Glasputs 3M är ett skummat rengöringsmedel som används till glas, kakel, plast och lackade ytor. Produktens skummade konsistens gör att man kan rengöra vertikala ytor utan att det rinner bort. Glasputsen är mycket effektiv till rengöring av bilglas, spegelglas, backspeglar, kromade detaljer, duschkabiner och kakel.

Bilinteriörsspray har en härlig citrusdoft som gör att bilen både blir ren och doftar gott. Rengöringsmedlet kan användas på alla plastytor, vinyl och kromade detaljer i bilen. Produkten torkar effektivt upp damm, smuts, olja, fett och andra beläggningar.

Avfettningsspray 1626 är idealisk för att lösa upp olja, fett och andra svåra beläggningar. Utmärkt till industrier och i hemmet.