• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Versaflo TR-300 batteridriven fläktenhet.

3M Versaflo TR-300 är en högpresterande friskluftsfläkt som används av de som behöver ett komplett skydd mot partiklar och odörer. TR-300 är en komfortabel fläktenhet med slimmad design, låg vikt och perfekt balans. Fläktenheten används inom exempelvis byggindustri, måleri, träindustri och jordbruk för att skydda sig mot partiklar och odörer.

TR-300 är en batteridriven fläktenhet som skyddar mot fasta partiklar. Den förorenade luften sugs in genom ett filter och renas. Luften förs sedan upp genom en andningsslang och upp till huvudtoppen. TR-300 har en lättare och emr slimmad design jämfört med andra friskluftsfläktar vilket ger en bättre komfort och användarvänlighet.

Versaflo TR-300 har släta ytor över hela kroppen vilket underlättar rengöringen av enheten. TR-300 är IP53 klassad och passar för duschsanering. Fläktenheten har ett akustiskt och visuellt larm vid lågt luftflöde eller batterinivå. Maskinens elektronik behåller fabrikskalibrering på ett nominellt luftflöde på 190 l/minut, vilket minimerar behovet av att användaren kalibrerar fläkten.

Ska man börja använda Versaflo friskluftsfläktar och friskluftsmasker rekommenderar vi att man köper ett startkit och huvudtopp som start. Man kan sedan komplettera med andra partikelfilter och andningsslangar. 

3M's batteridrivna fläktenheter används tillsammans med Versaflo mjuka huvudtoppar eller visir. Huvudtoppen avgör vilken klassning man får på andningsskyddet. Med Versaflo TR-300 kan man få ett TH3-klassat andningsskydd enligt EN 12941,