• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Linoljefärg för inomhus- och utomhusmåleri.

På denna sida har vi samlat linoljefärger i bruna och beige kulörer Linoljefärgerna från Enetorpets Färg och Ottossons Färgmakeri är tillverkade av högkvalitativa råvaror och har en hög andel färgpigment vilket ger en mycket god täckförmåga samtidigt som man får en mycket god hållbarhet och skydd mot UV-ljus. Färgerna är ett mycket bra miljöalternativ och innehåller inga plaster, mjukgörare, gifter eller andra farliga ämnen. Underhållsintervallerna är längre jämfört med konventionell målarfärg och man får ett utmärkt skydd mot röta och mögelsporer.

Bifrost Linoljefärg för inomhus: Är en av våra favoriter vid målning av väggar och golv inomhus. Bifrost finns i flera mjuka kulörer som är speciellt utvecklade för målning inomhus. Till skillnad från en traditionell linoljefärg torkar Bifrost färger snabbt vilket underlättar måleriarbetet. Färgerna är helmatta och mycket dryga, 1 liter täcker upp till 20m2 beroende på hur sugande underlaget är. Bifrost är en linoljeemulsionsfärg och är ett mycket bra val om man vill ha en miljövänlig och slitstark målarfärg. Linoljefärgen används till målning av exempelvis trä, gipsskivor, tidigare målade ytor, metall, puts, sten, glas, flera sorters plaster, spackel, tapet, väv och byggskivor.

Linoljefärg från Ottosson Färgmakeri: Är det bästa valet till fasadmålning, snickerier, möbler och inredning. Ottossons linoljefärg är mycket lättanvänd och genom att späda färgen på olika sätt kan man måla nästan alla typer av underlag. Ottosson är en traditionell målarfärg med mycket god hållbarhet, kulörstabilitet och täckförmåga. Alla färgerna i sortimentet innehåller zinkoxid vilket ger ett mycket bra skydd mot beväxning.