• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Grå & Silver

De grå sprayfärgerna tillhör storsäljarna och finns i flera olika nyanser och specialfärger. Sprayfärgerna har en hög torrhalt vilket ger en hög täckförmåga och slitstyrka. Produkterna är utvecklade för hantverkare och fackmän som ställer höga krav på användarvänlighet, slitstyrka och hållbarhet. Vidhäftningen är utmärkt på de flesta underlag, även på svåra material som plast, skumplast, polystyren och glas. Sprayfärgerna används både inom- och utomhus och har en mycket god beständighet mot fukt, UV-ljus, kemikalier och slitage.

Standardfärg finns i fem grå nyanser. Kulörerna följer RAL-systemet vilket är motsvarigheten till NCS i utlandet och inom industriell lackering. På produktsidan ser ni även kulörens RGB-kod. Sprayfärgen har en mycket god vidhäftning till trä, gips, tegel, metall, stål, järn, plast, glas, betong, glasfiber och sten och kan användas både inomhus och utomhus. ProSols sprayfärger är lätta att måla med och har en hög täckförmåga och ger ett fint spraymönster. Standardfärgerna ger en blank yta.

Thermolack högtemperatursfärg är en specialfärg baserad på silikonharts. Sprayfärgen tål höga temperaturer vilket gör den användbar till flera applikationer inom industri och bygg. Färgen har en utmärkt vidhäftning på metall, stål, järn, trä, betong, tegel, glas och sten. Thermolacken tål temperaturer upp till 300°C.

Rostux används som rostskyddsfärg på alla sorters metaller, stål, järn och plåt. Rostux är baserad på polyester vilket ger en extremt god beständighet mot slitage, kemikalier, temperaturer och lösningsmedel. Färgen fungerar som primer, filler och slutstrykningsfärg i ett. 

Kromfärg är en dekorativ och slitstark färg som är framtagen för att likna kromade ytor. Färgen har en god vidhäftning till de flesta material och tål fukt, UV och avgaser.

Hammarlack är en klassisk metallfärg som ger en stålliknande finish. Färgen används till applikationer både inom- och utomhus och har en mycket god täckförmåga. Hammarlacken är akrylbaserad och torkar snabbt. 

Fälgfärg framtagen till målning av fälgar men kan användas på andra ytor där man önskar ett kromat utseende. Färgen är utvecklad för att klara det slitage som fäljar oftast utsätts färg. Färgen topplackas med fördel med en klarlack för optimal rep-, slag- och slitstyrka.