Specialrollers för olika måleritekniker och speciella behov.

Under kategori specialroller har vi samlat rollerprodukter som effektiviserar måleriarbetet i olika situationer. Produkterna är mycket lättanvända och säkerställer ett snyggt resultat. 

Sparroller: Används vid målning längs lister, tak- vägg- och golvövergångar och hörn. Sparrollers hjälper till vid s.k. sparmålning och säkerställer att man får en snygg och rak färgkant mot exempelvis taket. Vi har tre olika sparrollers: "Sparboogie Sparroller", "Linomat Sparroller" och "Sparroller Maximal". Sparrullarna har olika egenskaper men är alla baserade på att man ställer in en distans mot kanten man skall måla. Distansen gör att rollern håller avståndet mot väggen vilket gör att man får en rak kant. 

Hörnroller: Används främst till måleriarbeten av hörn och andra ytor där en "vanlig" målarroller har svårt att komma åt. Hörnrollern har en spetsig utformning vilket gör att man lätt målar hörn eller andra vinklar där man annars hade behövt använda en pensel.

Övrigt: Förutom sparroller och hörnroller har vi flera olika rollers som hjälper till att måla ytor med olika former eller strukturer eller för andra speciella applikationer. Ni hittar mer information om respektive produkt och dess användningsområde på produktsidan.