• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Sparroller, målardynor, hörnroller, alluminiumroller, rörroller, gummiroller, kantstrykare och andra specialprodukter.

Här har vi samlat specialprodukter som används vid målning av komplexa strukturer eller för sparmålning längs kanter och hörn. Under denna kategori hittar man produkter som aluminiumrollers till plastarbeten, sparrollers (Sparboogie och Linomat) för målning längs hörn, lister och kanter, spardynor och planstrykare för efterslätning och målning med lackfärg, hörnrollers och rörrollers för målning av runda profiler och hörn och flera andra specialprodukter.

Sparroller: Används vid målning längs lister, tak- vägg- och golvövergångar och hörn. Sparrollers hjälper till vid s.k. sparmålning och säkerställer att man får en snygg och rak färgkant mot exempelvis taket. Vi har tre olika sparrollers: "Sparboogie Sparroller", "Linomat Sparroller" och "Sparroller Maximal". Sparrullarna har olika egenskaper men är alla baserade på att man ställer in en distans mot kanten man skall måla. Distansen gör att rollern håller avståndet mot väggen vilket gör att man får en rak kant. 

Hörnroller: Används främst till måleriarbeten av hörn och andra ytor där en "vanlig" målarroller har svårt att komma åt. Hörnrollern har en spetsig utformning vilket gör att man lätt målar hörn eller andra vinklar där man annars hade behövt använda en pensel.

Övrigt: Förutom sparroller och hörnroller har vi flera olika rollers som hjälper till att måla ytor med olika former eller strukturer eller för andra speciella applikationer. Ni hittar mer information om respektive produkt och dess användningsområde på produktsidan.