• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Skärskyddshandskar skyddar mot repor och vassa kanter.

Skärskyddshandskar är utvecklade för yrkesmän som behöver skydda händerna från skär- och sticksår. Skyddshandskarna är sydda i mycket slitstarka fibermaterial som absorberar och stöter bort vassa kanter. Vi har skärskyddshandskar från skärskyddsnivå 3 till 5 (maximalt)

Skärskyddshandskarna har en mycket slimmad profil och passform. Skärskyddshandskarna liknar montagehandskar fast är tillverkade av ett mer slitstarkt fibermaterial. Alla handskar förutom Roboro Pro och sågskyddshansken är doppade i en beläggning på innerhanden för att ge ett bättre grepp och skydda mot fukt. Handskarna är utvecklade till golvläggare, takläggare, snickare och byggarbetare som konstant skär i olika byggmaterial och som handskas med material med vassa kanter. Armeringshandskarna har skärskydd samt skrap och slagskydd på baksidan handsken vilket skyddar mot kraftiga smällar, repor och slag.

Våra armskydd är utvecklade för alla byggarbetare och industriarbetare som behöver skydda sina underarmar från slag, repor och skärsår. Armskydden är sydda i slitstarkt Tuffalenefiber som absorberar och motverkar skär och skrapsår. Utmärkt skydd till den som bär på byggmaterial som har vassa kanter.