• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Murslevar för murning, putsning och plattsättning.

Här har vi samlat murslevar för murare, plattsättare och andra hantverkare. Våra murslevar är tysktillverkade och har stålblad och skaft av högsta kvalité. Sortimentet består av murslevar och putsslevar för murning och putsning, iläggarslevar, fogslevar, skärslevar, hörnslevar och tungslevar. Vi har slevar av olika kvalité och material för att kunna erbjuda ett komplett sortiment. Produkterna är utvecklade för yrkesmän och håller en kvalité därefter. För mer information om respektive produkt läs mer nedan eller läs respektive produktsida.

Platinum är vår premiumserie utvecklad för professionella murare och kvalitetsmedveta konsumenter. Murslevarna i denna serie har gedigna handtag av bok vilket ger en mycket god komfort och att man kan "kasta" med sleven. Slevarna har ett starkt blad av härdat stål för att kunna klara hög belastning. Slevarna är koniskt slipade vilket innebär att stålet är tunnare vid toppen än vid handtaget. Den koniska formen gör att sleven blir stabilare och får en bättre balans vilket ger en bättre hantering av murbruk och puts.

Rostfri är en serie murslevar tillverkade av rostfritt stål. Dessa används till enklare applikationer där ett starkt stålblad inte behövs. Slevarna i denna serie används exempelvis vid mindre reparationer och lagningar, mindre murningsarbeten, applicering av fix och fogbruk, glättning och andra precisionsarbeten. Slevarna har ett skönt träskaft som punktsvetsats fast på handtaget. Jämfört med de andra slevarna är bladet mer flexibelt och inte lika styvt. Det rostfria materialet gör att stålet inte rostar vilket ger en länge hållbarhet.