Versaflo TR-600 batteridriven friskluftsfläkt

Versafl TR-600 är en batteridriven fläktenhet som skyddar mot partiklar, gaser och ångor. Versaflo TR-600 har ett brett utbud av gas- och ångfilter vilket gör den lämplig att använda inom flera olika yrken. Med Versaflo TR-600 är det lätt att skräddarsy ett andningsskydd som passar ens egna skyddsbehov.

TR-600 ger ett skydd mot partiklar, gaser och ångor eller en kombination av dessa. Fläktenheten suger in luft som renas innan den forslas vidare till huvudskyddet. Den rengjorda luften säkerställer en god arbetsmiljö och håller användaren sval under hela arbetspasset. Fläktenheten har flera nivåer på luftflödet vilket justeras genom en lättanvänd och intiutiv tvåknappshantering. Partikelfiltret ger tillsammans med batteristatusindikatorn en konstant uppdatering under användningen. 

3M Versaflo TR-600 används inom exempelvis metallindustri, måleri- och lackering, läkemedelsindustri, rivning, byggindustri, träindustri, jordbruk, kemikalieindustri och flera andra områden. Det breda utbudet av gas- och ångfilter gör att man kan hantera de flesta ämnen och kemikalier.