• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Lammullshättor av hög kvalitet

Lammullshättor används vid polering för att ta bort grova sliprepor och oxidering och för för att snabbt ta fram en högglansyta. En lammullshätta har hög aggressivitet vilket gör att man snabbt kan polera fram en högglansfinish. Lammullsrondellerna används till alla sorters ytor, billacker, båt, gelcoat, metall, repfri klarlack m.m. Speciellt lämpad vid polering av hårda- och repfria lacker.

Lammullsrondellerna kan användas fram till vaxning/försegling av den polerade ytan. Vanligtvis använder man lammullshättor till grovt polermedel/rubbing, medelgrovt polermedel/rubbing samt till polermedel för enstegspolering. Lammullshättor används inte med polish/fint polermedel eller till vax. 

Flätad lammullshätta används till grova polermedel där man önskar extra avverkning och aggressivitet. Den flätade konstruktionen gör att polerrondellen "skär" bättre och snabbare tar fram en hög glans. 

Mirka PRO är en högpresterande lammullsrondell tillverkad av bästa fibrer för maximal hållbarhet och avverkning. Mirka PRO är framtegen för yrkesmän som kräver maximal prestanda och effektivitet.

Mirka Pukka Pad är en ny sorts polerrondell som är sydd i loopar och med olika sorters ull för att maximera prestanda och hållbarhet. Lammullsrondellerna ger snabbare en högglansyta och håller längre jämfört med "traditionella" lammullsrondeller.

Mirka Basic är som namnet avslöjar en billig lammullshätta från Mirka. Utmärkt till polering av båtskrov, husvagnar, fiberglas, komposit och gelcoatytor.

Filthätta är speciellt framtagen för polering av glas med Mirka Polarshine E3 glaspolermedel.